Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Acest anunt este deactivat!

Acest anunt este deactivat!

Acest anunt este deactivat!

`

Apartamente noi Piata Domenii - DOMENII PARK RESIDENCE

Logo Cont

Hogas Consultanta si Dezvoltare

Contacteaza-neDescriere


Specificatii


Pret si Plan


Credit

Detalii generale Apartamente noi Piata Domenii - DOMENII PARK RESIDENCE

 

Creditare

 

 

Ce servicii oferim?     

HOGAS GRUP (Divers Credit SRL) este o societate care ofera consultanta :

a. financiara - din toata gama de servicii bancare si de leasing, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice - IMM-uri (Microintreprinderi) si Corporatii, identificam impreuna cea mai buna solutie de finantare;

b. imobiliara - pentru a putea identifica sau CONSTRUI locuinta care corespunde cel mai bine criteriilor dumneavoastra, am construit parteneriate solide cu principalii dezvoltatori imobiliari din Bucuresti si, incepand cu anul 2012, am intrat pe piata imobiliara cu PROPRIUL PROIECT IMOBILIAR : EVO RESIDENCE - vezi aici detalii. 

c. in domeniul Dezvoltarii Imobiliare - asiguram managementul si executia lucrarilor de constructii si renovare - DETALII AICI !

 

Cui ne adresam?HOGAS GRUP se adreseaza tuturor celor care doresc sa contracteze un credit, sa achizitioneze sau sa isi construiasca o locuinta / IMOBIL, cat si celor care vor sa isi dezvolte o afacere :

a. credite de nevoi personale / auto / vacanta

b. credite ipotecare 

c. credite ipotecare "prima casa"

d. credite pentru IMM-uri si Corporatii

e. leasing pentru persoane fizice si persoane juridice

 


AVANTAJE

 

1. Castigi timp

      a. va prezentam oferta bancilor si pe cea a dezvoltatorilor

      b. gasim impreuna cea mai buna finantare pentru locuinta aleasa

      c. va întocmim dosarul de credit

      d. îl depunem la banca în locul dumneavoastra

      e. va asistam pe timpul semnarii contractelor cu dezvoltatorii imobiliari

   
2. Castigi bani - urmarim atent fiecare etapa si te tinem la curent cu evolutia achizitiei / constructiei; astfel iti asiguram linistea necesara pentru a iti indeplini atributiile la locul de munca / in cadrul propriei afaceri.
         

     

Contacteaza-ne

 

DE INCHIRIAT / DE VANZARE:

 

Ap 17B / 3 cam, in urmatoarele conditii :

1. disponibil imediat, complet mobilat si utilat - vezi aici  Planul apartamentului si Pretul chiriei lunare

2. dispune de loc de parcare 

3. fotografii din apartament - aici 

4. Detalii Tehnice imobil - aici

 

INCHIRIERI LOCURI DE PARCARE ! COST TOTAL 80 EURO/LUNA + TVA 20% !

 

               In 2011 a avut loc  inaugurarea proiectului rezidential DOMENII PARK, situat in zona Domenii, in vecinatatea a doua artere principale ale capitalei: Bd. Ion Mihalache si Calea Grivitei..

              Constructia proiectului a demarat in 2008. Procesul de vanzare a demarat in luna septembrie 2011, iar pana in prezent s-au vandut 11 apartamente si 1 spatiu de birouri. “Conceptul acestui complex este inspirat din Parisul anilor ’90 cand oamenii doreau sa se reantoarca din zonele de vile situate in periferie, inapoi, in oras, cautand locuinte centrale in spatii generoase si de calitate (similare caselor/vilelor). Valoarea investitiei realizate de Cyrom Investments in acest proiect depaseste 16 Mil. Euro” a declarat Dl Sorin Negreanu, Director Cyrom Investments.

               Pentru a realiza un proiect deosebit si de durata Cyrom Investments a apelat la serviciile firmei de arhitectura Vlad Simionescu & Associates. Iar rezultatele vorbesc de la sine: o resedinta de lux, cu vedere la parc, impecabil finisata si elegant prezentata.

               Situat intr-o zona exclusivista si cu traditie a Bucurestiului, inconjurat de spatii verzi generoase, Domenii Park imbina confortul si siguranta unui cartier rezidential linistit cu stilul cosmopolit al unei locatii centrale. Construit pe o suprafata de 2,200 mp, Domenii Park este alcatuit din doua tronsoane unite la nivelul subsolului si al parterului, fiecare avand 6 niveluri. Nivelul subteran include 94 de locuri de parcare, 22 boxe si spatiile tehnice. Un numar de 63 de apartamente sunt structurate in doua cladiri cu regim de inaltime de P + 6.

               Unul dintre atuurile acestui complex rezidential este reprezentat de spatiile extrem de generoase. Garsonierele incep de la 63mp, apartamentele de 2 camere de la 87mp, cele de 3 camere de la 157mp si ajung pana la 238mp pentru un apartament cu 4 camere.

               „Fiecare apartament este conceput pentru viata de familie. Am facut totul pentru a crea confort si spatiu cat mai mare atat la interior cat si la exterior. Spatiile comerciale sunt versatile fiind potrivite pentru orice activitati comerciale: farmacie, curatatorie ecologica, magazine, sala de fitness, cabinete private de sanatate, bistro, cafenele. In momentul de fata unul dintre spatiile comerciale a fost ocupat de Mega Image.” a continuat Dl Negreanu, Cyrom Investments.

               Proiectul Domenii Park se adreseaza persoanelor active, pentru care „time is money” motiv pentru care doresc conditii deosebite de locuit cu cat mai multe facilitati (spalatorie de masini, sali de sport si recuperare, magazine de prima necesitate, securitate, servicii de curatenie, etc.) intr-o zona centrala. Domenii este o zona linistita si inverzita, cu spatii de joaca si plimbare, ce ofera acces usor la mijloacele de transport in comun si iesiri usoare din oras pe DN1/A1/A2.

               Stim foarte bine cat de importante sunt pentru tine detaliile, de aceea, te invitam sa le studiezi cu ochii tai, sa le atingi cu mainile tale. Vino sa te convingi! Te asiguram ca locatia ideala, spatiile generoase si imaginatia arhitectilor nostri te vor incanta. Iar de vei intra intr-unul din apartamentele noastre, amprenta unica a designerilor nostri de interior te va coplesi. Fiecare detaliu pare rupt dintr-un apartament de vis. In fiecare camera vei observa puncte de interes importante, spatialitate si finisaje realizate la cele mai inalte standarde de calitate: lemn masiv, piatra, marmura, travertin, granit, ardezie si ceramica.

               Pregatim pentru tine o resedinta de lux, cu vedere la parc, impecabil finisata si elegant prezentata.

               Locatia este foarte linistita, retrasa si protejata, iar atmosfera este aproape intima, deoarece Domenii Park este inconjurat de mult spatiu verde. Toate aceste elemente reprezinta beneficii functionale greu de egalat intr-o aglomerare urbana ca Bucurestiul.

              PROXIMITATE:

 • Gradinita nr. 98
 • Scoala nr. 171
 • Liceul Teoretic Nicolae Iorga
 • Colegiul National Aurel Vlaicu
 • Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara
 • Piata Domenii
 • Piata 1 Mai
 • Piata Chibrit
 • Mega Image
 • Farmacie
 • Spitalul Clinic Sfanta Maria
 • Complex Sportiv Iolanda Balas Soter
 • Parcul Copilului
 • Parcul Regina Maria
 • Muzeul Satului
 • Parcul Kisselef
 • Parcul Herastrau

ACCES:

Tramvai:
Bd. Ion Mihalache: 20, 24, 42, 45

Autobuz:
Bd. Ion Mihalache: 205, 282, 300
Calea Grivitei: 105

Troleibuz:
Calea Grivitei: 65, 86, 97

Metrou:
Statia Grivita
Statia 1 Mai

 

NOTA :  

 

1. COMISION 0%

2. PRETURILE INCLUD TVA.

3. LOCURILE DE PARCARE NU SUNT INCLUSE IN PRET. ACESTEA SUNT AMPLASATE LA SUBSOL SI SE POT ACHIZITIONA SEPARAT, INCEPAND CU 12000 EURO+TVA 24% ( in functie de tipul locului de parcare si de nivelul subteran S1, S2, respectiv S3)

4. APARTAMENTELE DIN "OFERTELE TOAMNEI" RAMASE DISPONIBILE SUNT: APARTAMENT 29, RESPECTIV APARTAMENT 6. PRETURILE DIN LISTA DE DISPONIBILITATI ( PRET SI PLAN) SUNT PRETURILE CU DISCOUT INCLUS PENTRU ACESTE APARTAMENTE

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 

 

                DOMENII PARK este alcatuit din doua tronsoane unite la nivelul subsolului si al parterului, fiecare avand 6 niveluri. Nivelul subteran include 94 de locuri de parcare, 22 boxe si spatiile tehnice. Un numar de 63 de apartamente sunt structurate in doua cladiri cu regim de inaltime de P + 6.

Caracteristici complex | design, functionalitate si durabilitate:

 • structura de beton armat, rezistenta la cutremure de 8 grade pe scara Richter
 • fatada ventilata cu termoizolatie cu vata minerala de 10cm
 • Complexul are certificat de performanta energetica clasa A
 • fatade placate cu tabla de cupru antichizata (Finlanda) care isi va schimba aspectul odata cu trecerea timpului
 • elemente decorative pentru fatada din ceramica CREATON si alucubond
 • tamplarie exterioara din aluminiu Schüco cu vitrari termoizolante cu sticla low-e
 • 5 lifturi Schindler (Germania)
 • holuri generoase de acces pe fiecare scara sunt elegant placate cu marmura verde si alba
 • usi exterioare metalice blindate placate cu lemn MASTER (import ITALIA)
 • centrala termica de complex Viessmann formata din trei cazane complet automatizate
 • generator electric propriu care sa asigure functionarea lifturilor, a luminii de urgenta, a centralei termice si a rezervorului de apa potabila si menajera in cazul caderilor de tensiune

                Fiecare apartament este conceput pentru viata de familie. Am facut totul pentru a crea confort si spatiu cat mai mare atat la interior cat si la exterior. Astfel ca fiecare apartament se bucura de o suprafata mare vitrata care inunda incaperile cu lumina in orice moment al zilei. Confortul de care te vei bucura in casa ta atat iarna cat si vara este garantat. Tamplaria si vitrarile termoizolante sunt de cea mai buna calitate si durabile.

                Peretii despartitori dintre apartamente sunt realizati din ziduri duble de caramida, iar cei din interiorul apartamentelor din rigips dublu placat, izolat cu vata minerala. Vecinii de langa tine nici nu vor stii cand ai ajuns acasa, iar tu ai sa te poti uita la filmul de la miezul noptii fara sa iti faci griji ca se va trezi copilul din camera alaturata

 

                Apartamentele Domenii Park au suprafete construite deosebit de generoase.

 • Garsoniere — intre 63 si 81 mp
 • Apartament 2 camere — intre 87 si 137mp
 • Apartament 3 camere — intre 157 si 191mp
 • Apartamente 4 camere — aproximativ 238 mp
 • Penthouse — intre 218 si 407 mp

                Toate apartamentele din tronsonul 1 au vedere la parc.

Caracteristici apartamente | design, functionalitate si durabilitate:

 • pereti interiori din zidarie dubla de caramida
 • tamplaria interioara din lemn, produsa de Pinum
 • casa scarii beneficiaza de lumina naturala
 • usi exterioare metalice blindate placate cu lemn MASTER (import ITALIA)
 • pardoseala din lemn masiv din stejar cu grosime de 20 mm in camere si holuri
 • pardoseala si peretii din bai si bucatarii sunt placati cu marmura “nisip” sau cu travertin
 • obiectele sanitare folosite in bai sunt din ceramica si din marmura compozit
 • bateriile sanitare si accesoriile sunt din inox
 • conexiune telefonica, cablu TV si internet in toate camerele - toata reteaua de cabluri si fire este perfect integrata in apartament si/sau dupa caz in peretii complexului.
 • balcoane generoase placate cu ardezie, balustrade de sticla securizata pe structura metalica, cu acces atat din sufragerie, cat si din dormitoare

             Incalzirea apartamentelor este centralizata si se face prin ventiloconvectoare si prin radiatoare din otel. Fiecare camera a apartamentelor beneficiaza de sistem de aer conditionat si de sistem de aerisire continua cu membrane biologice. Pentru bai si debarale, aerul este extras mecanic, fiind prevazute ventilatoare de extractie situate pe acoperisul cladirii. Toate bucatariile au prevazut cos prefabricat de ventilare cu canal dublu pentru racordarea hotelor.

             Domenii Park beneficiaza de sistem de acces pe baza de video interfon color cu cartela magnetica si de sistem video de supraveghere 24/24h prin 27 camere video pentru zonele de acces si pentru zona de parcare supra-si-subterana. Pentru o protectie sporita a familiei tale, poti opta pentru un sistem suplimentar anti efractie conectat la dispeceratul complexului.

             La parter sunt situate spatii comerciale astfel ca vei avea la distanta de cativa pasi magazinele de care ai nevoie pentru aprovizionare, o cafenea sau un bistro, un fitness center si o curatatorie ecologica. Exista inclusiv o spalatorie auto, cu circuit inchis, situata la subsol. Trebuie doar sa lasi cheia personalului de la spalatorie si iti vei gasi masina curata.

             Si pentru ca sustinem consumul inteligent de energie, corpurile de iluminat folosite atat in apartamente, cat si in zonele comune si cele exterioare sunt cu consum redus de energie.

Apartamente noi disponibile

Apartament 3 camere

17B
plan
1
145.35 mpu
82.61 mpu
399 000 €

1 500 € - chirie

* Preturile afisate


Apartamente noi Vandute

Garsoniera

40D
Vandut
3
43.68 mpu
9.64 mpu
92 400 €
e
41D
Vandut
3
54.35 mpu
9.69 mpu
132 680 €
45D
Vandut
3
54.73 mpu
12.07 mpu
135 160 €
46D
Vandut
4
43.44 mpu
11.48 mpu
109 120 €
47D
Vandut
4
54.28 mpu
6.97 mpu
132 680 €
52D
Vandut
5
43.44 mpu
11.48 mpu
132 680 €
53D
Vandut
5
54.28 mpu
6.97 mpu
132 680 €
63D
Vandut
6
54.73 mpu
12.07 mpu
135 160 €
* Preturile afisate

Apartament 2 camere

TIP 1
Vandut
1
108 mpu
9 mpu
215 000 €
E
59D
Vandut
6
77.53 mpu
12.64 mpu
179 800 €
* Preturile afisate

Apartament 3 camere

30C
Vandut
1
138.47 mpu
18.81 mpu
396 800 €
E
29C
Vandut
1
140.32 mpu
23.66 mpu
365 800 €
33C
Vandut
4
138.15 mpu
23.66 mpu
378 200 €
35C
Vandut
4
138.15 mpu
23.66 mpu
384 400 €
36C
Vandut
4
142.2 mpu
18.8 mpu
378 200 €
38C
Vandut
5
142.2 mpu
18.8 mpu
384 400 €
* Preturile afisate

Apartament 4 camere

3A
Vandut
3
178.27 mpu
30.3 mpu
465 000 €
E
6A
Vandut
3
174.73 mpu
30.3 mpu
471 200 €
9A
Vandut
3
174.73 mpu
30.3 mpu
477 400 €
12A
Vandut
3
174.73 mpu
30.3 mpu
483 600 €
* Preturile afisate

Penthouse

TIP 1
Vandut
6
150 mpu
60 mpu
400 000 €
E
* Preturile afisate

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata credite ipotecare.

. .
Apartamente noi Bucuresti

Partenerii nostri