Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max
`

Apartamente de Lux - COTROCENI RESIDENCE

Logo Cont

Hogas Consultanta si Dezvoltare

Contacteaza-neDescriere


Specificatii


Pret si Plan


Credit

Detalii generale Apartamente de Lux - COTROCENI RESIDENCE

 

Creditare

 

 

Ce servicii oferim?     

HOGAS GRUP (Divers Credit SRL) este o societate care ofera consultanta :

a. financiara - din toata gama de servicii bancare si de leasing, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice - IMM-uri (Microintreprinderi) si Corporatii, identificam impreuna cea mai buna solutie de finantare;

b. imobiliara - pentru a putea identifica sau CONSTRUI locuinta care corespunde cel mai bine criteriilor dumneavoastra, am construit parteneriate solide cu principalii dezvoltatori imobiliari din Bucuresti si, incepand cu anul 2012, am intrat pe piata imobiliara cu PROPRIUL PROIECT IMOBILIAR : EVO RESIDENCE - vezi aici detalii. 

c. in domeniul Dezvoltarii Imobiliare - asiguram managementul si executia lucrarilor de constructii si renovare - DETALII AICI !

 

Cui ne adresam?HOGAS GRUP se adreseaza tuturor celor care doresc sa contracteze un credit, sa achizitioneze sau sa isi construiasca o locuinta / IMOBIL, cat si celor care vor sa isi dezvolte o afacere :

a. credite de nevoi personale / auto / vacanta

b. credite ipotecare 

c. credite ipotecare "prima casa"

d. credite pentru IMM-uri si Corporatii

e. leasing pentru persoane fizice si persoane juridice

 


AVANTAJE

 

1. Castigi timp

      a. va prezentam oferta bancilor si pe cea a dezvoltatorilor

      b. gasim impreuna cea mai buna finantare pentru locuinta aleasa

      c. va întocmim dosarul de credit

      d. îl depunem la banca în locul dumneavoastra

      e. va asistam pe timpul semnarii contractelor cu dezvoltatorii imobiliari

   
2. Castigi bani - urmarim atent fiecare etapa si te tinem la curent cu evolutia achizitiei / constructiei; astfel iti asiguram linistea necesara pentru a iti indeplini atributiile la locul de munca / in cadrul propriei afaceri.
         

     

Contacteaza-ne

 

Este amplasat în zona semi-centrala a Bucurestiului, în imediata apropiere a Pietei Leu (aprox 300 m). Zona este una foarte valoroasa din punct de vedere imobiliar si, implicit, potrivita pentru investitii de resort. Ansamblurile noastre rezidentiale sunt considerate repere imobiliare si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii cat si investitii inteligente, sigure, sanatoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor.

In imediata apropiere regasim importante obiective administrativ-turistice (Palatul Cotroceni) dar si de relaxare (Gradina Botanica - 1 km distanta) ce imbina arhitectura specifica Bucurestiului Vechi cu elemente de arhitectura moderna. O plimbare de 15 minute este suficienta pentru a ajunge in Gradina Cismigiu sau in Bucurestiul Vechi, noul centru al distractiei din capitala.

Purtat de pasi te poti indrepta relaxat catre o portie de cultura la Teatrul National iar la intoarcere te poti opri la Casa Capsa (Calea Victoriei) ori Vechea Casa Bucur (p-ta Natiunilor Unite), unde acel aer interbelic iti spune ca nu poti pleca spre casa pana nu faci un scurt popas la Hanul lui Manuc (p-ta Unirii). Iar pe final, pentru ca bucatele servite in localurile incarcate de istorie sa se aseze foarte bine, te invit sa te plimbi, asa usor de seara, pe strazile de teii batrani ai Cartierului Cotroceni. 

COTROCENI RESIDENCE este construit asadar cu o mare grija pentru a le oferi viitorilor locatari, nu doar confort si calitate, ci si caldura si linistea unui camin în apropiere de centrul distractiei, agitatia si atmosfera specifica unei capitale. Se creaza astfel un inalt nivel de utilitate a spatiului in conformitate cu stilul de viata al omului activ si modern.

De asemenea, ansamblul este conceput si construit cu responsabilitate asumata fata de mediul inconjurator, pe termen lung.

Pozitionarea excelenta va asigura acces la toate facilitatile (gradinite si scoli – atât publice cât si private, restaurante, parcuri, cluburi, zone de relaxare si shopping etc.) la doar cateva minute de mers pe jos sau cu masina.

In cadrul ansamblului se regasesc apartamente cu una, doua, trei si patru camere, ce au avea suprafete si compartimentari variate. Vor fi date in folosinta treptat in cursul anului 2020 si in primul semestru al anului urmator.

Apartamentele au fost proiectate eficient, ergonomic, cu suprafete vitrate mari si zone de zi generoase. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti.

Peste toate acestea se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si experienta partenerilor nostri in dezvoltarea unor astfel de proiecte..

 

NOTA :

1. COMISION O%

2. PRETUL NU INCLUDE TVA

3. PRET LOC PARCARE EXTERIOR : ...................... + TVA

4. PRET LOC DE PARCARE INTERIOR : ..................... + TVA

 

 

Finisaje

Finisajele folosite la COTROCENI RESIDENCE sunt de cea mai buna calitate.

ATUNCI CAND AM AVUT IN VEDERE ACEST PROIECT NE-AM GANDIT LA CALITATEA SI DESIGNUL PE CARE UN CAMIN AR TREBUI SA LE AIBA SI ASTFEL AM PUS IN OPERA FINISAJE CARE SE RIDICA  CELE MAI INALTE STANDARDE.

Prize, intrerupatoare, spoturi si banda LED, centrala termica si radiatoare import, gresia si faianta provin de la Porcelanosa, un brand renumit printre arhitectii si designerii de interior, parchetul triplu stratificat din lemn de cea mai buna calitate, usile cu toc ascuns Filomuro sunt menite sa satisfaca cele mai inalte exigente, iar baile sunt gandite in concordanta cu ultimele trenduri in materie de design si utilitate.

 

Unitate AC individuala de tip multisplit DAIKIN

Compania a fost fondata in anul 1924 si este lider mondial in materie de aparate de aer conditionat.
Daikin este prezenta in peste 150 de tari, oferind produse și soluții remarcabile pentru un confort sporit.

Usi interior Filomuro

Pentru un design minimalist in ton cu tendintele, usile interioare cu toc ascuns sunt perfecte. Din ce in ce mai multi oameni aleg sa mearga pe mana designerilor de interior si a arhitectilor, preferand un stil minimalist pentru casele lor. Usile cu toc ascuns Filomuro, raspund tuturor exigentelor arhitectilor si designerilor de interior, datorita caracteristicilor tehnice si estetice deosebite.

Gresie si faianta Porcelanosa

Gresia si faianta provenite din Castellon sunt des folosite in apartamentele cu finisaje de calitate. Materialele de inalta clasa asigura o folosire indelungata si rezistenta la uzura in timp, si astfel puteti beneficia de un raport pret-calitate de exceptie.O confirmare a profesionalismului È™i calității acestui producator este È™i titlul actual de furnizor oficial al Casei Regale a Mării Britanii. George Clooney, Nicole Kidman, Cindy Crawford sunt doar câteva dintre personalitățile care È™i-au asociat de-a lungul timpului imaginea sau È™i-au declarat aprecierea față de acest brand, unul dintre favoritele designerilor de interior È™i arhitecÈ›ilor de pretutindeni.

Obiecte sanitare Porcelanosa

Arhitectii nostri au ales sa echipeze baile Cortina Academy cu produsele Porcelanosa, un nume de referinta la nivel international, cu o istorie de peste 40 de ani si prezent in aproape 100 de tari.
Am ales pentru apartamentele noastre obiecte sanitare elegante, realizate din materiale de inalta calitate care au fost premiate pentru design-ul lor, astfel puteti beneficia de un excelent raport design/ calitate/ pret. Acestea sunt detalii care aduc plus valoare si personalitate proiectului nostru.

Tamplarie exterioara de aluminiu Schüco cu geam Planistar Sun

Confortul termic si acustic superior al apartamentelor din ansamblul de lux CORTINA ACADEMY va fi asigurat si de tamplaria de aluminiu Schüco AWS70HI cu geam Planistar Sun.
Sticla va fi produsa in cea mai mare si moderna fabrica de profil din Romania - Pietta Glass Working ce apartine Saint Gobain Romania.

Parchet triplustratificat Haro

Parchetul Haro este rafinat prin procese manufacturiere ultra-moderne si tehnologii de pardoseala germana aplicate pentru maxima durabilitate si sustenabilitate.

Casa scarii si treptele vor fi placate cu ceramica Porcelanosa

Placarea casei scarii si a treptelor va fi executata cu ceramica Porcelanosa, pentru un plus de eleganta.

 

 

 

 

Apartamente noi disponibile

Apartament 2 camere

2 AB1
plan
123456
56.07 mpu
16.27 mpu
166 000 €
* Preturile afisate


Apartamente noi Vandute

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata credite ipotecare.

. .
Apartamente noi Bucuresti

Partenerii nostri