Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max
`

APARTAMENTE NOI BANEASA AVIATIEI - NORD TOWER RESIDENCE

Logo Cont

Hogas Consultanta si Dezvoltare

Contacteaza-neDescriere


Specificatii


Pret si Plan


Credit

Detalii generale APARTAMENTE NOI BANEASA AVIATIEI - NORD TOWER RESIDENCE

 

Creditare

 

 

Ce servicii oferim?     

HOGAS GRUP (Divers Credit SRL) este o societate care ofera consultanta :

a. financiara - din toata gama de servicii bancare si de leasing, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice - IMM-uri (Microintreprinderi) si Corporatii, identificam impreuna cea mai buna solutie de finantare;

b. imobiliara - pentru a putea identifica sau CONSTRUI locuinta care corespunde cel mai bine criteriilor dumneavoastra, am construit parteneriate solide cu principalii dezvoltatori imobiliari din Bucuresti si, incepand cu anul 2012, am intrat pe piata imobiliara cu PROPRIUL PROIECT IMOBILIAR : EVO RESIDENCE - vezi aici detalii. 

c. in domeniul Dezvoltarii Imobiliare - asiguram managementul si executia lucrarilor de constructii si renovare - DETALII AICI !

 

Cui ne adresam?HOGAS GRUP se adreseaza tuturor celor care doresc sa contracteze un credit, sa achizitioneze sau sa isi construiasca o locuinta / IMOBIL, cat si celor care vor sa isi dezvolte o afacere :

a. credite de nevoi personale / auto / vacanta

b. credite ipotecare 

c. credite ipotecare "prima casa"

d. credite pentru IMM-uri si Corporatii

e. leasing pentru persoane fizice si persoane juridice

 


AVANTAJE

 

1. Castigi timp

      a. va prezentam oferta bancilor si pe cea a dezvoltatorilor

      b. gasim impreuna cea mai buna finantare pentru locuinta aleasa

      c. va întocmim dosarul de credit

      d. îl depunem la banca în locul dumneavoastra

      e. va asistam pe timpul semnarii contractelor cu dezvoltatorii imobiliari

   
2. Castigi bani - urmarim atent fiecare etapa si te tinem la curent cu evolutia achizitiei / constructiei; astfel iti asiguram linistea necesara pentru a iti indeplini atributiile la locul de munca / in cadrul propriei afaceri.
         

     

Contacteaza-ne

NORD Tower RESIDENCE  -  O Bijuterie Arhitecturala.

 

IMPORTANT : 

1. SE INCHIRIAZA apartamentul de 2 camere de la etajul 4 - vezi aici pret si plan

2. Planurile apartamentelor de 5 camere nu sunt actualizate (nu este conturat cel de al patrulea dormitor) insa forma apartamentului, in linii mari, nu a suportat modificari substantiale vezi aici pret si plan

 

Apartamentele împletesc luxul cu pragmatismul, transformând spaÈ›iul într-un stil propriu inimitabil, oferind 12 experienÈ›e unice È™i elegante ce îmbină prin excelență cele mai exigente dorinÈ›e.

 

Vezi aici Lista de Preturi si Planurile apartamentelor disponibile

 

Galerie Foto cu propunerea de finisare a apartamentelor - aici

 

Living-ul, spaÈ›ios È™i luminos, oferă o priveliÈ™te formidabilă datorită ferestrelor "floor to ceiling", glisante, care pot avea deschidere până la 6 m. Sistemul inovator de control a temperaturii integrează încălzirea în pardoseală È™i răcirea prin ventilo-convectoare. 
SpaÈ›iul este menÈ›inut cald È™i confortabil datorită parchetului semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat. Parchetul ales aparÈ›ine gamei de lux Volunta È™i oferă atât funcÈ›ionalități favorabile, cât È™i un aspect deosebit. 
PereÈ›ii sunt înfrumuseÈ›aÈ›i prin tencuieli decorative È™i tapet de culoare arămie, marca Oxide, ce are proprietatea de a-È™i modifica nuanÈ›a în funcÈ›ie de lumină.
Proprietarii apartamentelor de la etajele 6, 7 È™i 8 vor avea acces direct în living cu ajutorul liftului.

Dormitorul, la fel ca È™i restul camerelor, a fost gândit ca un spaÈ›iu ce oferă maximul de luminozitate de care ai nevoie pentru a începe o zi bună. Acest avantaj este oferit de ferestrele "floor to ceiling", dublate de placă ceramică Natucer Ivy È™i sistemul de iluminat ce include aplice È™i plafonieră, elemente ce completează perfect designul.
Aspectul elegant È™i modern al camerei este redat de parchetul semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat È™i pereÈ›ii tapetaÈ›i È™i zugrăviÈ›i în nuanÈ›e impunătoare.

Bucătăria se diferenÈ›iază prin designul È™i finisajele deosebite. PereÈ›ii zugrăviÈ›i în culori armonioase, placaÈ›i cu piatră naturală, parchetul semi-masiv din lemn de stejar È™i blatul din piatră naturală sunt elemente ce îmbină ideal stilul modern È™i inovator cu pragmatismul. Ferestrele "floor to ceiling" È™i sistemul de iluminat integrat oferă încăperii luminozitate, iar sistemul inovator ce include încălzirea în pardoseală È™i răcirea prin ventilo-convectoare, oferă temperatura ideală de care ai nevoie.

Băile apartamentelor The Norm sunt realizate conform ultimelor standarde È™i trenduri. Pardoseala din piatră naturală È™i ceramică oferă rezistență la umezeală, cât È™i un aspect unic È™i modern. Obiectele sanitare sunt atent selecÈ›ionate, din ultimele colecÈ›ii Villeroy & Boch.
Culoarea pereților tapetați și placați cu piatră contrastează perfect cu elementele de mobilier.

Cu o atenÈ›ie deosebită la detalii, fiecare spaÈ›iu din apartamentele NORD T RESIDENCE este pus în valoare de finisajele de top ce definesc întreg ansamblul.

FAÈšADA

natucer

Elementul definitoriu al proiectului The Norm este soluÈ›ia aleasă pentru faÈ›adă, realizată din porÈ›elan, marca Natucer Ivy, pusă în valoare în timpul nopÈ›ii de sistemul complex de iluminat exterior.

Acest sistem de fațadă funcționează ca un sistem de parasolar pentru balcoane și dormitoare.

 
 
 

FERESTRE

reynaers-aluminium

Tâmplărie din aluminiu È™i geam termopan, marca Reynaers Aluminium.

Ferestrele realizate în sistem floor to ceiling în living, dormitor È™i bucătărie, sunt glisante È™i au deschidere până la 6 m, iar în dormitor fiind dublate de placare ceramică Natucer Ivy.

 
 
 

PARCHET ȘI PARDOSEALĂ

volunta_parket

În living, dormitor È™i bucătărie, avem parchet semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat, marca Volunta, adus din Lituania. Volunta este gama de lux întâlnită în țări precum Italia, FranÈ›a È™i ElveÈ›ia, fiind un parchet cu o grosime de 14, 5mm, având stratul de uzură de 3 mm din stejar, iar stratul de bază format din 9 alte straturi laminate din mesteacăn flexibil È™i rezistent la umezeală, lemn care este apropiat ca duritate de stejar.

casalgrandepadana

În baie, pardoseala este din piatră naturală, marca CasalGrandePandana, colecÈ›ia Marmoker.

 
 
 

BALCON

Placat cu lemn È™i deck, mărginit cu balustrade de sticlă È™i parasolare din împletitură ceramică, marca Natucer Ivy.

 
 
 

SISTEME DE ILUMINAT

Avem soluÈ›ii integrate de iluminat în living È™i bucătărie, iar în dormitor È™i băi, iluminarea se face prin sistem de plafoniere È™i aplice.

 
 
 

UȘI

golden-door

Ușile de acces, marca Golden Door, sunt metalice sau din lemn, iar ușile de interior sunt din material lemnos sau furniruite.

PEREÈšI

ytong

Structură de beton armat cu BCA Ytong și izolație de vată minerală la exterior.

La interior, pereÈ›ii sunt decoraÈ›i cu tapet importat din FranÈ›a, marca Arte, colecÈ›ia Oxide, cu reflexii arămii, realizat printr-o tehnică specială ce îi permite să-È™i modifice culoare în funcÈ›ie de lumină, creând un joc spectaculos de lumini È™i umbre.

arte-oxide

Tapetul are niste caracteristici tehnici superioare, fiind superlavabil È™i rezistent în spaÈ›ii cu umezeală ridicată, în acelaÈ™i timp fiind È™i foarte rezistent la lumină, cât È™i la foc, încadrându-se în clasele de ardere B, S1, D1.

În completarea design-ului pereÈ›ilor, în baie alături de tapet avem placare din piatră naturală, iar în bucătărie, zidărie din cărămidă È™i tencuieli zugrăvite combinate cu placare din piatră naturală.

În living È™i dormitor, tapetul se îmbină armonios cu zidărie de cărămidă È™i gips carton, alături de tencuieli decorative.

 
 
 

ÎNCÄ‚LZIRE ȘI VENTILAÈšIE

viessmann

Încălzirea apartamentelor The Norm este realizată cu centrală pe gaz, marca Viessmann, cu sistem de încălzire în pardoseală.

mitsubishi_electric

Sistem de ventilaÈ›ie centralizat cu ventiloconvector, marca Mitsubishi, cu unități interioare montate în tavan.

 
 
 

OBIECTE SANITARE ȘI BATERII

villeroy-boch

Toate obiectele sanitare È™i bateriile din apartamentele The Norm sunt marca Villeroy & Boch. În baie, chiuveta dublă este realizată pe un blat de porÈ›elan, iar în bucătărie, blatul este din piatră naturală.

 

 
 
 

LIFT

schindler

Liftul asigură acces la toate nivelurile, inclusiv subsol, iar pentru proprietarii apartamentelor de la etajele 6-7, liftul asigură acces direct în livingul apartamentului tău.

 

Apartamente noi disponibile

Penthouse

pth
plan
8 9 T
331 mpu
200 mpu
1 500 000 €
* Preturile afisate

Apartament 5 camere

Tip 3
plan
7
159 mpu
12 mpu
450 000 €
NESV
* Preturile afisate


Apartamente noi Vandute

Apartament 2 camere

Tip 1
Vandut
1
59 mpu
6.25 mpu
135 000 €
SV
Tip 1
Vandut
2
59 mpu
6.25 mpu
135 000 €
SV
Tip 1
Vandut
3
59 mpu
6.25 mpu
135 000 €
SV
Tip 1
Vandut
4
59 mpu
6.25 mpu
135 000 €

840 € - chirie

Tip 1
Vandut
5
59 mpu
6.25 mpu
135 000 €
SV
* Preturile afisate

Apartament 3 camere

Tip 2
Vandut
1
76.11 mpu
5 mpu
187 000 €
NV
Tip 2
Vandut
2
76.11 mpu
5 mpu
200 000 €
NV
Tip 2
Vandut
3
76.11 mpu
5 mpu
187 000 €
NV
Tip 2
Vandut
4
76.11 mpu
5 mpu
187 000 €
NV
Tip 2
Vandut
5
76.11 mpu
5 mpu
200 000 €
NV
* Preturile afisate

Apartament 5 camere

Tip 3
Vandut
6
144.03 mpu
11.34 mpu
400 000 €
NESV
Tip 3
Vandut
8
144.03 mpu
11.34 mpu
350 000 €
NESV
* Preturile afisate

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata credite ipotecare.

. .
Apartamente noi Bucuresti

Partenerii nostri