Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

National Magazin sustine Familiile Tinere

National Magazin sustine Familiile Tinere

" Pot picta 24 de ore fara oprire si niciodata nu plec de la o lucrare pana nu termin intreaga poveste. Poate dura si doua saptamani si in tot acest timp nu plec de langa lucrarea mea. Dorm maxim doua ore pe noapte si, chiar si atunci cand dorm, ma gandesc la ceea ce vreau sa transmita povestea mea iar daca-mi vine vreo idee ma ridic si pictez. Pictura este pentru mine ca un drog! "

Poti ramane indiferent in fata unui astfel de fenomen? Copii din foarte multe gradinite sau sectii ale unor spitale in care sunt internati, nu raman. Se bucura sufletul in ei, sunt mai linistiti atunci cand stiu ca-i au aproape pe cei pe care-i indragesc si-i admira atat de mult : Eroii filmelor de Desene Animate. Si chiar sunt Eroi. O recunosc cadrele didactice iar medicii sustin ca perioada de vindecare a unui copil care este privit de Mikey Mouse si prietena lui, Pluto, Mica Sirena sau de vreo Pisica Aristocrata scade cu, atentie, O TREIME.

Regizorul acestor miracole este nou venit in echipa National Magazin.  Are un suflet atat de mare incat ar putea intra toti copii din acesta lume si tot ar mai ramane loc suficient  si pentru cei mari, multi dintre ei niciodata maturizati. Simpatic, nu ? Manuieste cu maiestrie atat pensula cat si tigaia (aviz pictoritelor) si, de fapt,  dupa cum am observat, niciodata nu e singur ! Si nici nu s-ar putea altfel de vreme ce, ca sa ma exprim cu o precizie chirurgicala, Picteaza pe Cord Deschis. Are agenda incarcata insa, ca orice chirurg, Doru Pop nu te va refuza niciodata.

Lipsite TOTAL de Indiferenta, echipele National Magazin si Divers Credit, au venit cu propunerea de a le oferi, tuturor celor care fac primul pas (semnarea rezervarii/antecontractului)  pentru achizitia unei locuinte din portofoliul Divers Credit, incepand cu data de 12 Mai, ocazia de a le darui celor mici O Bucurie Imensa : un perete pictat, cu o poveste la alegere, in camera copiilor. Va fi o capodopera de 6 mp  ai carui Eroi ii vor spune Micii Printese sau Micului Print  "Buna dimineata!" sau "Noapte buna ! " ori le vor acorda sprijin parintilor, in fiecare dimineata, in luarea cat mai rapida a celei mai dificile decizii : alegerea hainutelor pentru "piticii" care merg la "gaganita". Altfel, cu siguranta, intotdeauna ve-ti intarzia la servici ! Ha ha ha !

Va doresc sa faceti alegerea potrivita ! Pe curand !

  

 

-0001-11-30 00:00:00
2708 vizualizari
Autor: Andrei Hogas

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

copii, 1 iunie, apartamente noi bucuresti, case noi bucuresti, case noi bragadiru, apartamente noi bragadiru, targul imobiliar, TNI, prima casa, pretul apartamentelor, euro, leu, consultanta financiara, case noi bucuresti, oferte speciale


Mai citeste si:

Ozana Residence foarte aproape de final

In acest moment fatada cladirii este finalizata, iar apartamentele noi cu 2, 3 camere si garsonierele au fost compartimentate si finisate in proportie de 90%.

In cel mai scurt timp cei care au achizitionat un apartament nou in acest imobil se vor

-0001-11-30 00:00:00
3305 vizualizari

Cine tine in picioare Piata Imobiliara ...

 .... poate fi declarat, in aceste vremuri, Erou National.

      Avem tot ceea ce ne trebuie pentru a realiza constructii cu adevarat durabile: materiale performante, forta de munca calificata, cu experienta atat pe santierele lumii cat mai ales, in ultima

-0001-11-30 00:00:00
2524 vizualizari

Schimba vechiul apartament cu o Casa la EVO Residence

 

A venit momentul sa ii oferi familiei tale confortul pe l-ati visat mereu. Iti doresti Camere mari, o bucatarie incapatoare, curte spatioasa si liniste. Pe toate, le gasesti la EVO Residence

-0001-11-30 00:00:00
2740 vizualizari

Partenerii nostri