Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

MIHAI BRAVU RESIDENCE 2 o vanzare la doua zile

MIHAI BRAVU RESIDENCE 2 o vanzare la doua zile

Este vorba de cel mai nou proiect din zona Mihai Bravu. Media vanzarilor de cand proiectul a fost scos la vanzare este de o vanzare la doua zile. Asa este.  Chiar daca imobilul este in constructie, oferta imbatabila nu a putut trece neobservata. Nici nu este de mirare. Este cel mai bun pret pe care il puteti gasi intr-o zona semicentrala in momentul de fata. Noi constructii cu siguranta vor mai aparea, dar in niciun caz in viitorul apropiat, intrucat se apropie iarna. 

De ce este MIHAI BRAVU RESIDENCE 2 cea mai buna oferta in momentul de fata pentru o zona semicentrala? Simplu. Aveti cel mai bun raport  suprafata utila, pret si, nu in ultimul rand, calitate. Aici gasiti atat apartamente noi cu 2 camere, cat si apartamente noi cu 3 camere. Iar pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu, le putem recomanda diferite recompartimentari sau alipiri. Aici graba nu strica treaba, ci este mai degraba o alegere inteleapta. Dupa o documentatie corespunzatoare, evident. ( click AICI pentru detalii)

Conceptul MIHAI BRAVU RESIDENCE 2. Toate apartamentele au fost compartimentate pentru a satisface nevoile tipice romanesti privind un apartament bine gandit. Astfel, toate apartamentele ( in varianta standard) vin cu bucatarie inchisa cu aerisire naturala ( cu fereastra), toate baile au aerisire naturala, toate apartamentele au holuri utile pe care se pot amenaja spatii de depozitare/ dressing-uri ( si nu doar spatii de trecere inutile dintr-o camera in alta) si nu in ultimul rand, toate apartamentele sunt complet decomandat

Confortul MIHAI BRAVU RESIDENCE 2. Confortul poate fi privit din mai multe unghiuri.

Confortul termic. Este realizat de zidaria de caramida tip porotherm atat pentru peretii exteriori, cat si pentru cei interiori pentru compartimentarile interioare, respectiv pentru separatia intre apartamente, combinata cu termosistemul exterior format de polistirenul expandat de 10 cm si tencuiala decorativa. Un alt aspect important este acela ca peretii interiori sunt tencuiti si nu placati cu rigips ( cum se tot practica de ani buni).

Confortul accesului catre oras. Statia de metrou Mihai Bravu este la 2 minute de mers pe jos fata de imobil. Proximitatea fata de metrou reprezinta un avantaj indiferent de centrul de interes zilnic. Astfel, fie ca lucrezi in Pipera sau esti student la medicina sau Politehnica etc. vei ajunge de fiecare data la timp indiferent de trafic. Iar daca nu iti plac drumetiile prin subteran, vei putea opta pentru cele mai importante linii RATB.

Confortul cotidian. Timpul este cea mai importanta comoditate. De aceea nevoia de a avea totul aproape este o conditie tot mai intalnita. Parcul Tineretului, Oraselul Copiilor, Hipermarket Cora, Supermarket Mega Image, Supermarket Lidl, Piata Vitan, Piata Nerva Traian, clinici, gradinite, scoli, licee, facultati si nu in ultimul rand cafenele sau restaurante. Veti castiga bani economisind timp alegand MIHAI BRAVU RESIDENCE 2.

Toate avantajele mentionate anterior la un pret just ( vezi Pret si Plan).

Un proiect de succes, o continuare a unui dezvoltator cu o experienta notabila. O experienta de generatii, o experienta de familie.

Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, ne puteti contacta la 0741.085.308 !

 

 

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 
-0001-11-30 00:00:00
1649 vizualizari
Autor: Emil Bordei

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, apartamente noi mihai bravu, apartamente noi pod mihai bravu, apartamente noi vitan, apartamente noi 2 camere, apartamente noi 3 camere, apartametne noi, project expo, tni, timon, targul national imobiliar, apartamente noi


Mai citeste si:

Flamingo Park Corbeanca se lanseaza oficial la Targul Imobiliar Project Expo

Cel mai nou partener al Targului Imobiliar Project Expo vine cu oferte imbatabile: 50.000 euro pentru o vila de 125 metri patrati cu 3 camere si trei bai.

 

-0001-11-30 00:00:00
1353 vizualizari

A mai ramas o luna pana la ultimul concert Therion din Romania

 

A mai ramas o luna pana la ultimul concert THERION din Romania (19.10.2012), eveniment ce va marca 25 de ani de activitate a formatiei si totodata lansarea in Romania a viitorului album discografic intitulat "Les Fleurs du Mal”.

Evenimentul din Romania, inclus in turneul "Flowers Of Evi

-0001-11-30 00:00:00
2970 vizualizari

Noile proiecte MIHAI BRAVU RESIDENCE

Seria de succes MIHAI BRAVU RESIDENCE continua si la final de 2015 cu doua noi proiecte, ambele fiind amplasate in imediata vecinatate a predecesorului

-0001-11-30 00:00:00
2102 vizualizari

Partenerii nostri