Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Dream Residence - locuinte de calitate, la preturi accesibile

Dream Residence - locuinte de calitate, la preturi accesibile

Apartamente noi, finisaje de calitate, preturi pentru orice buzunar si in apropiere de centrul Capitalei. Clientii ansamblului Dream Residence beneficiaza de toate aceste avantaje, precum si de multe altele, intregul proiect rezidential fiind ridicat sub sloganul „Calitatea face diferenta”.

 

Aflat la o distanta de doar 4 kilometri de Piata Unirii, Dream Residence este ridicat intr-o zona recent dezvoltata, cu acces facil si drumuri asfaltate, cunoscuta si sub numele de „noul cartier Rahova”. Linistea zonei Pucheni si proximitatea de centrul orasului sunt principalele argumente care ii atrag pe clienti aici.

„Dream Residence,  ansamblu de apartamente noi in Rahova, se afla intr-o zona cu infrastructura noua, ceea ce este un avantaj major. Cartierul s-a dezvoltat simtitor in ultimii ani, astfel ca reteaua de canalizare, cea de alimentare si cea de curent sunt noi si corect dimensionate pentru apartamentele in constructie.Cladirile beneficiaza de statie de pompare la subsol, asa ca daca apar eventuale probleme la reteaua stradala de apa, locatarii nu vor resimti niciun disconfort”, subliniaza Paul Dorobantu, project manager Dream Residence.

Pentru a satisface exigentele clientilor actuali, dezvoltatorul Dream Residence a pus accent pe calitate si seriozitate. Materialele folosite la constructie si finisaje sunt de calitate superioara, in timp ce preturile unitatilor sunt ancorate in realitatea imobiliara a prezentului.

Confortul termic este un aspect extrem de important luat in calcul de catre dezvoltatorul Dream Residence: apartamentele sunt termoizolate cu polistiren de fatada de 10 cm, tamplaria este realizata cu profil Rehau colorat in masa, iar geamul de tip 4 Anotimpuri reflecta lumina solara.

.Fiecare locuinta este dotata cu propria centrala termica de 24 KW si aparat de aer conditionat. In plus, toate unitatile detin certificate energetice clasa A.

„Echipamentele de incalzire au fost supradimensionate din doua motive. In primul rand, pentru ca orice proprietar sa se poata bucura de un grad cat mai ridicat de caldura in casa, indiferent daca afara sunt -20 grade Celsius si fara ca instalatia de caldura sa fie fortata. Pe de alta parte, cu un ambient normal de 22 grade Celsius, orice locatar va avea un consum cat mair edus de gaze”, arata reprezentantul Dream Residence.

·         Garsonierele au o suprafata de 28 mp, iar pretul este de 24.900 euro (TVA inclus)

·         Apartamentele cu doua camere (35mp) costa 32.900 euro  (TVA inclus)

·         Apartamentele  cu trei camere se intind pe 59 mp, pretul fiind de 46.900 euro  (TVA inclus)

Dream Residence se adreseaza clientilor interesati de achizitia unei locuinte noi, pentru care calitatea primeaza. Desi accesibil cumparatorilor cu venituri medii, pretul unui apartament include si un loc de parcare in curtea ansamblului. De asemenea, exista si optiunea locurilor de parcare subterane, aflate la demisolul imobilului, insa acestea se achita separat.

Succesul de care s-a bucurat proiectul Dream Residence in randul clientilor a confirmat potentialul noului cartier Rahova, astfel ca dezvoltatorul planuieste sa ridice un nou ansamblu rezidential, in apropiere. Lucrarile de constructie pentru Dream Residence 3 urmeaza sa inceapa in luna iunie a acestui an.

-0001-11-30 00:00:00
5487 vizualizari
Autor: Imopedia

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi Bucuresti, apartamente noi Rahova, Dream Residence, finisaje


Mai citeste si:

SUPER OFERTELE LUNII APRILIE

La jumatatea lunii aprilie a.c. bilantul vanzarilor imobiliare este incurajator pentru dezvoltatorii din Capitala in ciuda faptului ca "Prima Casa" a dat semne de oboseala dupa cinci ani de activitate in plin.

Acest ritm sustinut este influentat in mod direct de anunturile bancilor cu privire la disponibili

-0001-11-30 00:00:00
4838 vizualizari

Piata imobiliara se bazeaza pe vanzarile in rate la dezvoltator

Piata Imobiliara trece printr-o perioada de adaptare la noile conditii de finantare. 

Ritmul de dezvoltare a unor noi proiecte rezidentiale a scazut cu 70% fata de aceeasi perioada a anului 2021. Acest fapt se datoreaza conditiilor de finantare tot mai greu aspre pe care bancile le propun. Indiferent de nivelul

-0001-11-30 00:00:00
858 vizualizari

GRAMONT RESIDENCE - centrul la un pret accesibil

Stim cu totii ca unul dintre cele mai importante atuu-uri ale unei constructii este locatia. Desi este situat central, va veti bucura de linistea si intimitatea pe care o ofera imobilul, fiind asezat in planul 2 fata de principalele bulevarde de acces.

-0001-11-30 00:00:00
5548 vizualizari

Partenerii nostri