Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Oferte pentru toate gusturile

Oferte pentru toate gusturile

 

Targul Imobiliar PROJECT EXPO da din nou startul unei noi etape in piata de profil.

 

Toti cei interesati de achizitia unei locuinte sunt invitati sa vina la Targul Imobiliar PROJECT EXPO, evenimentul care da trendul pietei imobiliare. Aici veti gasi locuinte de orice tip, de la apartamente in orice sector al Capitalei, pana la vile in centrul Bucurestiului sau in localitatile limitrofe. Nu sunt uitate nici locuintele de vacanta, indiferent ca preferati litoralul sau zonele montane.

Poate cel mai important este faptul ca in ofertele expozantilor  gasiti cu siguranta o proprietate adaptata bugetului dumneavoastra.  Vor reveni si anul acesta garsonierele la 25.000 de euro, precum si vilele din nordul Capitalei pentru care vanzatorii cer cateva sute de mii de euro. Dar doar la Targul Imobiliar PROJECT EXPO aveti ocazia sa le achizitionati beneficiind de discounturi considerabile, indiferent de valoarea proprietatii.

In plus, la  Targul Imobiliar PROJECT EXPO veti gasi doar proiecte care au in spate dezvoltatori si agentii imobiliare al caror renume este nepatat.

Iar daca aveti nevoie de ajutor pentru a lua cea mai buna decizie sau pentru a gasi cea mai potrivita modalitate de finantare pentru dumneavoastra, brokeri si consultanti sau reprezentanti ai mai multor institutii financiare va stau la dispozitie.

Si daca nici asa nu veti avea raspuns la toate intrebarile, sunteti asteptati la standul organizatorilor, unde cu siguranta vom gasi o solutie pentru dumneavoastra.

La editia anterioara a evenimentului, pentru prima oara la un targ imobiliar, vizitatorii au avut ocazia sa razuiasca lozuri cu premii instant. S-a castigat o excursie la Paris, 3 sejururi la Voronet, precum si invitatii la mai multe concerte. In plus, componenta online a targului imobiliar, Project Expo fiind singurul targ imobiliar care se desfasoara in paralel atat fizic, cat si pe internet, s-a tranformat intr-un adevarat portal de informare si achizitie. Au fost adaugate la aceasta editie noi filtre de cautare pentru a facilita informarea potentialilor cumparatori. Cei interesati au putut cauta proprietatea dorita dupa mai multe criterii precum: zona, tip locuinta, buget.

 

-0001-11-30 00:00:00
2567 vizualizari
Autor: Adina Patilea

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

targ imobiliar, project expo, targ project expo, targul imobiliar project expo


Mai citeste si:

DIVERS IMOBILIARE va prezinta : ILIOARA RESIDENCE

 

Un proiect foarte bine amplasat, in raport cu TOATE mijloacele de transport, este cel situat la 3
minute de mers pe jos de statia de metrou Nicolae Grigorescu si la 5 minute de "mers" cu masina
pana la Autostrada Soarelui.


    Din punct de vedere

-0001-11-30 00:00:00
5725 vizualizari

Ozana Residence Primele nivele compartimentate

Lucrarile au avansat, in acest moment demisolul si parterul sunt compartimentate si se lucreaza la compartimentarea etajului 1. Cei interesati de achizionarea unui apartament nou cu doua camere sau o garsoniera isi pot face o idee clara

-0001-11-30 00:00:00
2453 vizualizari

Piata Victoriei noua locatie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO

 

Targul Imobiliar PROJECT EXPO se va desfasoara in perioada 18-20 septembrie

 

Editia cu numarul 32 a Targului Imobili

-0001-11-30 00:00:00
2111 vizualizari

Partenerii nostri