Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

CADOU O MASINA la fiecare apartament cumparat prin Divers Imobiliare

CADOU O MASINA la fiecare apartament cumparat prin Divers Imobiliare

Divers Imobiliare (departamentul de imobiliare al Divers Credit) vine cu oferte convingatoare la targul Project Expo, organizat la Sala Palatului, intre 9 si 11 martie.  La fiecare apartament cumparat este oferit bonus un autoturism Chevrolet Aveo, iar preturile includ TVA.

Oferta este valabila la pretul de 52.000 euro, pentru apartamentele duplex din Sun Residence 3, in orasul Bragadiru. Zona beneficiaza de toate facilitatile pe care le ofera localitatea Bragadiru si este ideala pentru familiile care doresc sa se retraga din aglomeratia capitalei.

 Doar 6 apartamente tip DUPLEX sunt disponibile si vor fi date in folosinta la sfarsitul lunii martie. Acestea sunt compuse din living, bucatarie si baie de servici la parter, iar etajul va gazdui doua dormitoare, un dresing si o baie.  

 

Alte apartamente pentru care este oferita o masina bonus se gasesc la pretul mediu de 58.000 euro, cu loc de parcare gratuit, in Prelungirea Ghencea, dar si la pretul de 60.000, cu bucatarie complet mobilata, in comuna Corbeanca. Acestea din urma au o suprafata de 65 mp si contin doua dormitoare, un living, o baie si o bucatarie.

Masina oferita bonus, Chevrolet Aveo, este dotata cu ABS, aer conditionat, servodirectie, volan reglabil in inaltime, geamuri electrice in fata, airbag frontal pentru sofer si pasager, radio CD MP3 si patru difuzoare si inchidere centralizata. Autoturismul beneficiaza de garantie pe trei ani, anticoroziune pe sase ani si asistenta rutiera gratuita pe trei ani.

 

 Succes la cumparaturi !

-0001-11-30 00:00:00
1761 vizualizari
Autor: Marinela Oprea

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

masina cadou la un apartament, Divers Imobiliare, targ imobiliar Project Expo, targ imobiliar Sala Palatului, Chevrolet Aveo, apartamente tip duplex


Mai citeste si:

BUNICUTA si MARINARUL

 

Indemul official :

-0001-11-30 00:00:00
2060 vizualizari

10000 euro Reducere de la Mos Nicolae

        Mos Nicolae este foarte sigur in acest an :  Chiar si o casuta incape-n cizmulita TA !

        Nici nu au cazut primii fulgi de nea si deja Mos Nicolae are planuri mari pentru acest an. Vrea din tot sufletul sa aduca fericirea in mijlocul familiilor care pe final de an, si de progr

-0001-11-30 00:00:00
3521 vizualizari

MIHAI BRAVU RESIDENCE 4 - ultimele 9 apartamente din 90

MIHAI BRAVU RESIDENCE 4 este aproape complet finalizat. Fatada este finalizata si majoritatea apartamentelor sunt complet finisate.

Imobilul va fi complet locuibil in maxim

-0001-11-30 00:00:00
3086 vizualizari

Partenerii nostri