Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

10000 euro Reducere de la Mos Nicolae

10000 euro Reducere de la Mos Nicolae

        Mos Nicolae este foarte sigur in acest an :  Chiar si o casuta incape-n cizmulita TA !

        Nici nu au cazut primii fulgi de nea si deja Mos Nicolae are planuri mari pentru acest an. Vrea din tot sufletul sa aduca fericirea in mijlocul familiilor care pe final de an, si de program Prima Casa, se straduiesc din rasputeri sa gasesca casuta mult visata.

        Oferta propusa de Mos Nicolae este de nerefuzat : 10000 euro REDUCERE !!! pentru primii doi clienti care semneaza antecontractul la inceputul acestei luni. detalii - click aici. 

        Totul tine de tine si de cizmulita ta pentru ca in ceea ce priveste durabilitatea constructiei Mosul nu are nici un dubiu : "O suta de ani, peste o suta de ani !!! ".  200 de ani ??? Cred ca Mos Craciun are concurenta serioasa. Si nici nu ma mira daca analizez cu atentie detaliile tehnice - click aici .

        Curtea este spatioasa si ai sanse foarte mari sa-i gasesti pe cei doi MOSI la o partida de ping-pong sau chiar in piscina. Galerie Foto - click aici 

        Si daca sunt prea osteniti pe final de an le poti oferi gazduire in oricare din cele doua Dormitoare de 16,8 mp utili, fiecare.

        Dimineata trezeste-i usor si invita-i la parter intr-un Dining frumos decorat, asa ca pe gustul MOSILOR. Cu siguranta le va placea sa-si soarba cafeaua incalzindu-si barba la soarele timid de ianuarie, ca doar casele adevarate sunt orientate cu fata catre EST.

        Si-i poti tine la tine pe cei doi simpatici pana spre Ajunul Craciunului pe Vechi. Podul le ajunge garantat pentru cadourile ramase de impartit  Are inaltimea fantastica de 3,4 m. Uaaaaauuuu !!! Pai daca mai vine si Mos Ene mai fac un dormitor in podul mansardabil si .... 

       Da da da, stiu ! V-am facut curiosi. Cum o fi sa-i pe toti in Casa Ta ?! Mos Nicolae, Mos Craciun si Mos Ene ... ha ha ha TREI in UNA ! In Casa TA ! 

       Mult succes la vizionare si un final de an reusit !  

        

 

-0001-11-30 00:00:00
5022 vizualizari
Autor: Andrei Hogas

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, case noi bucuresti, case noi bragadiru, apartamente noi bragadiru, targul imobiliar, TNI, prima casa, pretul apartamentelor, euro, leu, consultanta financiara, case noi bucuresti, oferte speciale


Mai citeste si:

ACTUALIZAREA PIETEI IMOBILIARE LA INCEPUTUL ANULUI 2018

2018 se anunta un an plin de realizari in domeniul imobiliar.

Segmentul rezidential se va imbogati semnificativ cu noi si noi proiecte :

1. Da Vinci Residence Vac

-0001-11-30 00:00:00
5374 vizualizari

ATENTIE : Locuinta Ta, incepand din aceasta Vara ...

. . . este de gasit doar la Sala Palatului. In perioada 12-14 iulie Project Expo isi deschide larg portile pentru a 3-a oara in acest an. 

Ofertele sunt multiple iar banii sunt din ce in ce mai putini. Programul Prima Casa isi va da ultima suflare in mai putin de doua luni, sustin unele voci, insa avand in veder

-0001-11-30 00:00:00
2251 vizualizari

Targul Imobiliar al toamnei incepe VINERI, 4 octombrie

Cel mai mare TARG IMOBILIAR al toamnei 2013 are loc saptamana viitoare: 

-0001-11-30 00:00:00
2102 vizualizari

Partenerii nostri