Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Alina Necula, noul Head of Marketing Sales al ADAMA

Alina Necula, noul Head of Marketing  Sales al ADAMA

 

La aproape un an si jumatate de la preluarea dezvoltatorului imobiliar Adama de catre grupul austriac Immofinanz, Alina Necula a fost promovata in functia de Head of Marketing & Sales. Ea il inlocuieste pe Asher Lax, care a parasit Adama in urma modificarilor facute in structura organizationala.

Adama este unul dintre cei mai fiabili dezvoltatori imobiliari pe piata Est Europeana. Preluarea integrala de catre grupul IMMOFINANZ in Noiembrie 2011 a creat o platforma ideala pentru dezvoltarea si extinderea constructiilor rezidentiale in aceasta regiune. Anul acesta, Adama va continua sa investeasca in finisaje de inalta calitate si apartamente inteligent planificate, care sa satisfaca cerintele pietei.

Despre Adama

Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1500 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1,000. In Noiembrie 2011, Adama a fost achizitionata de Immofinanz Group.

Pentru informatii suplimentare va rugam accesati: www.adama.ro

Despre grupul IMMOFINANZ

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa si este inclusa in indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la infiintarea sa, in 1990, IMMOFINANZ Group si-a constituit un portofoliu de proprietati de inalta calitate. La ora actuala, acesta cuprinde peste 1.820 proprietati cu o valoare de piata de aproape 10,38 miliarde euro. Activitatea de baza a IMMOFINANZ Group consta in achizitia si managementul investitiilor in proprietati, dezvoltarea de proiecte imobiliare si vanzarea acestora. IMMOFINANZ Group isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistica si rezidential in opt piete regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia si Rusia.

IMMOFINANZ Group in Romania

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, cu un portofoliu de 88 de proprietati, format in cea mai mare parte din cladiri de birouri si spatii comerciale, estimat la 1.022,7 millioane de euro. Romania se claseaza pe locul al treilea in portofoliul Grupului, cu o cota de 9,9%, dupa Austria, cu 37,5% si Rusia cu 16,0%. In noiembrie 2011, IMMOFINANZ Group a achizitionat Adama, un dezvoltator imobiliar de varf din Europa de Sud-Est, cu operatiuni importante pe piata rezidentiala din Romania. Tranzactia a consolidat operatiunile IMMOFINANZ Group in domeniul constructiilor si al dezvoltarilor rezidentiale din regiune, in special in Romania. 

-0001-11-30 00:00:00
3860 vizualizari
Autor: Mariana Sebe

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, targul imobiliar, Adama, apartamente noi Baneasa, Credit prima casa, pretul apartamentelor, euro, leu, consultanta financiara, case noi bucuresti, oferte speciale


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

BUNICUTA si MARINARUL

 

Indemul official :

-0001-11-30 00:00:00
2081 vizualizari

AU INCEPUT VANZARILE LA MIHAI BRAVU RESIDENCE 4

Pe data de 12.06.2014 au inceput vanzarile la cel mai asteptat proiect al verii - MIHAI BRAVU RESIDENCE 4.

Proiectul va cuprinde apartamente noi cu 2 camere

-0001-11-30 00:00:00
3369 vizualizari

Partenerii nostri