Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

PROJECT EXPO - ia si tu pulsul pietei imobiliare

PROJECT EXPO - ia si tu pulsul pietei imobiliare

Revenirea in forta a pietei imobiliare in acest an se datoreaza intr-o foarte mare masura si targurilor imobiliare organizate in capitala. Project Expo organizeaza cea de a doua editie in acest an in perioada 24-26 mai la Sala Palatului. 

Asadar, pulsul pietei imobiliare va fi cel mai bine simtit la Project Expo. Ofertele pentru apartamentele noi din Bucuresti vor fi multiple si atractive. Vor fi pentru toate buzunarele : de la garsoniere la un pret de doar 28400 euro la Sebastian Residence pana la apartamente de "doar" 300.000 euro.

Nici casele nu vor lipsi de la acest eveniment. Zona Bragadiru conduce detasat plutonul ofertelor.   Urmeaza Chiajna cu oferte care se incadreaza inclusiv in programul guvernamental Prima Casa.

Calitatea caselor este incontestabila iar pretul nu-l depaseste pe cel al unui apartament cu 3 camere in zona semicentrala. 

In contextul dezvoltarii continue a infrastructurii capitalei si a zonelor limitrofe amintite mai sus (executarea lucrarilor de racordare la  canalizarea si reteaua de apa metropolitana), achizitia unei case, la momentul actual, este cea mai buna investitie in proprietati imobiliare cu destinatia de locuinta primara pentru o familie. 

Campania  "Ofera-i familiei tale : Caldura Atentie Spatiu Atmosfera" , derulata in acest moment de catre Divers Credit in colaborare cu National Magazinsintetiteaza cat se poate de clar ideea de CASA. In cadrul acestei campanii, revista National Magazin sustine familiile tinere si le ofera celor care achizitioneaza o locuinta din portofoliul Divers Credit o pictura murala cu suprafata de 6 mp, cu personaje celebre din lumea desenelor animate, in camera copiilor.

Detaliile despre Pictor si Pictura sa puteti afla accesand articolul de prezentare a promotiei ( click aici ) iar CASA TA o vei gasi la PROJECT EXPO.

Te asteptam cu drag !

 

-0001-11-30 00:00:00
2781 vizualizari
Autor: Andrei Hogas

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, case noi bucuresti, case noi bragadiru, apartamente noi bragadiru, targul imobiliar, Project Expo, prima casa, pretul apartamentelor, euro, leu, consultanta financiara, case noi bucuresti, oferte speciale


Mai citeste si:

Case de vanzare in Bucuresti Bragadiru

Dezvoltarea zonei rezidentiale de sud-vest a Bucurestiului a cunoscut un trend crescator in ultimii 5 ani si la acest moment casele de vanzare situate in Bragadiru, Magurele, Prelungirea Ghencea, Clinceni si Domnesti reprezinta alternativa familiilor care doresc sa achizitioneze o casa la un pret avantajos.

-0001-11-30 00:00:00
3418 vizualizari

Solutia unui ten mai putin ridat: dieta bazata pe vegetale

De zeci de ani auzim acelasi lucru: pie­lea are nevoie de apa, oxigen si fotoprotectie pentru a functiona sanatos si eficient.

            Un studiu publicat in Journal of American College of Nutrition a demonstrat ca dieta are un rol mult mai important in sanatatea, fru

-0001-11-30 00:00:00
1411 vizualizari

ULTIMA ZI A TARGULUI NATIONAL IMOBILIAR

Evenimentul are loc la Palatul Parlamentului, Sala Unirea, si reuneste peste 100 de proiecte rezidentiale.

Ofertele sunt de nerefuzat :

EVO Residence

-0001-11-30 00:00:00
3112 vizualizari

Partenerii nostri