Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Ultimul Tren pentru Achizitia unui Apartament . . .

Ultimul Tren pentru Achizitia unui Apartament  . . .

. . . la a carui valoare maxima de 700.000 lei (echivalentul a aproximativ 141.500 euro) poate fi adaugat TVA-ul de 5% va pleca la ora 00.00 a primei zile a anului 2023. Cei care nu se vor urca acest tren pana la data de 31.12.2022 (nu vor semna macar un antecontract) vor fi nevoiti, pentru acelasi apartament a carui valoare depaseste 600.000 de lei, exclusiv TVA, sa adauge incomodul TVA de 19%.

 

EVO Residence Bucuresti Nord reprezinta unul dintre cele mai bune proiecte in care merita sa investesti in acest moment. Pretul de 2000 euro / mpu este cel mai bun din zona de nord a capitalei.

 

Cresterea preturilor materialelor de constructii, a manoperei si, nu in ultimul rand, a serviciilor conexe pregatirii si desfasurarii activitatilor intr-un santier are ca efect direct cresterea pretului pretului de productie a unei unitati locative si, implicit, a pretului de vanzare a acesteia.

 

Va scadea valoarea TVA-ului colectat de catre Statul Roman

 

Asadar, avand in vedere cresterea galopanta a inflatiei, masurile fiscale care sunt in vigoare si care au avut un efect pozitiv inainte de situatia actuala trebuie pastrate si chiar imbunatatite. Scaderea pragului valoaric de aplicare a TVA-ului redus la 5% este o masura fiscala care nu va genera cresterea ci mai degraba scaderea valorii TVA-ului colectat de catre Statul Roman prin institutiile abilitate.

 

TVA-ul incomod va conduce la o dezvoltare imobiliara si mai haotica

 

Valoarea de 600.000 lei va reprezenta la inceputul anului 2023 echivalentul a aproximativ 121.500 euro, valoare de vanzare pe care casele din suburbiile marilor orase ale tarii au depasit-o in urma cresterii inflatiei. Prin urmare, dezvoltatorii vor avea in vedere achizitia unor terenuri mai ieftine (care pot fi gasite in zone in care utilitatile lipsesc integral sau partial), vor folosi (o parte dintre ei) materiale mai ieftine si se vor orienta catre constructia de apartamente mici si case insiruite. Efectul acestor decizii va fi aparitia unor noi zone rezidentiale dezvoltate haotic pe campurile din jurul Bucurestiului si a celorlalte resedinte de judet.

 

Masurile fiscale, intr-un scenariu ideal, trebuie sa aiba in vedere creasterea calitatii vietii

 

Romania se chinuie de ani buni sa gaseasca si sa adopte masuri fiscale potrivite unui stat european cu pretentii de recunoastere a stabilitatii si predictibilitatii economice. Limitarea in timp a unor facilitati fiscale care si-au dovedit eficienta sau lipsa de reactie a Institutiilor prin masuri fiscale adaptate perioadei economice pe care o traversam la un moment dat ne arata cat de mult este influentata politica fiscala de catre interesele personale aflate intr-o stransa prietenie cu cele ale grupurilor de influenta din spatiul comunitar si nu numai. 

 

Pana se trezesc ei, este important sa nu dormim noi !

 

INVESTESTE SI INCHIRIAZA ! Banii se devalorizeaza insa valoarea proprietatii va creste mereu. Nu lasa ca banii tai sa fie folositi si refolositi de catre institutii care iti ofera un randament scazut. Semneaza IMEDIAT un antecontract !

 

 

-0001-11-30 00:00:00
873 vizualizari
Autor: Andrei HOGAS

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

investitie, inflatie, TVA, masuri fiscale, dezvoltatori, piata imobiliara, materiale de constructii, bani, perioada economica, politica fiscala, case insiruite, terenuri ieftine, apartamente mici,


Mai citeste si:

Apartamentele noi din Bucuresti

Bucurestiul este una dintre cele mai verzi capitale Europene iar in ultimii cinci ani autoritatile locale au investit sume foarte mari in reamenajarea parcurilor. Acest lucru a determinat realizarea unor dezvoltari imobiliare foarte atragatoare din punct de vedere arhitectural dar si financiar.

Parcul Herastr

-0001-11-30 00:00:00
3418 vizualizari

O Zona in Puternica Dezvoltare - Rahova

Situat in zona de sud-vest a capitalei, RAHOVA RESIDENCE (click aici) este ideal pentru cei ce cauta un bloc de garsoniere si apartamente noi

-0001-11-30 00:00:00
2411 vizualizari

Oferte pentru toate gusturile

 

Targul Imobiliar PROJECT EXPO da din nou startul unei noi etape in piata de profil.

 

Toti cei interesati de achizitia unei locuinte sunt invitati sa vina la Targul Imobiliar PROJECT EXPO, evenimentul care da trendul pietei imobiliare. Aici veti gasi locuinte de orice tip, de la apartam

-0001-11-30 00:00:00
2567 vizualizari

Partenerii nostri