NOI APARTAMENTE DE VANZARE IN CARTIERUL DRUMUL TABEREI

Trei noi proiecte rezidentiale prind contur in cartierul Drumul Taberei. Sunt disponibile pentru vanzare apartamente de 1, 2 si 3 camere. compartimentarile, COMPLET DECOMANDATE, sunt realizate doar din caramida iar ferestrele sunt de cea mai buna calitate.
Vezi aici lista disponibilitatilor :
1. Brancusi Residence 2 - blocul al doilea in curs de finalizare
2. Brancusi Residence 3 - blocul 1 in constructie
3. Brancusi Residence 4 - blocul 1 in curs de finisare
In urmatorii 3 ani se vor construi aproximativ 500 de apartamente noi insa solicitarile si ritmul vanzarilor actuale ne arata ca necesarul real al zonei este de cel putin doua ori mai mare.
Ritmul alert al dezvoltarilor imobiliare din sectorul 6 este sustimut si de autoritatile locale. Acestea s-au angajat sa demareze lucrarile pentru realizarea prelungirii a doua strazi importante din cartierul Drumul Taberei : Valea Ialomitei si Valea Cascadelor vor face jonctiunea intr-o sens giratoriu si vor prelua o mare parte a traficului de pe Valea Oltului.
Prin urmare, indiferent care este scopul achizitiei (de a locui sau de a realiza o investitie imobiliara) cartierul Drumul Taberei reprezinta o alegere inteleapta.
Asadar, ai suficiente motive pentru a programa o vizita in santierele noastre. Te asteptam cu drag !
NE POTI CONTACTA : 0741.08.53.08 sau Trimite Solicitatea Ta prin email : contact@divers-grup.ro
Taguri:
apartamente de vanzare in drumul taberei, investitie imobiliara, apartamente noi in Drumul Taberei, apartamente cu 3 camere de vanzare, apartamente cu 2 camere de vanzareMai citeste si:
BEST RESIDENCE - meriti sa locuiesti aici
In partea de nord-vest a Capitalei, in continuarea cartierului Militari, s-a dezvoltat comuna Chiajna, pe malul drept al raului Dambovita. Este strabatuta de Soseaua de Centura a Bucurestiului, iar autostrada Bucuresti-Pitesti incepe pe teritoriul ei.
S-a intamplat pe 26 noiembrie
1857 - S-a nascut parintele lingvisticii moderne, elvetianul Ferdinand de Saussure (m. 22 februarie 1913). Este considerat parintele lingvisticii moderne, fiind recunoscut pentru modelul diadic al semnului, care se reduce la ideea unitatii dintre semnificant si semnificat.
&nbs