Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

INCEP LUCRARILE DE CONSTRUCTIE IN TITAN

INCEP LUCRARILE DE CONSTRUCTIE IN TITAN

Un nou proiect rezidential va fi dat in folosinta pana la finalul acestui an in noua zona rezidentiala a sectorului 3. Contine 30 de apartamente de vanzare de 1, 2 si 3 camere foarte bine compartimentate iar finisajele se vor executa in functie de preferintele cumparatorilor.

In data de 25.02.2019 vor incepe lucrarile de constructie si in maxim 2 saptamani se va finaliza prima etapa : fundatia si placa parterului (cota 0).

Vanzarile au inceput inca de pe 10.01.2019 si in pana in acest moment au fost semnate antecontracte pentru 15% din numarul total de unitati locative. Doua din trei garsoniere au fost deja antecontractate si, in acest moment, asteptam confirmarea negocierilor pentru ultima.

PRETUL ESTE EXCELENT Doar 33000 euro cu TVA inclus si locul de parcare inclus in pret pana la finalul lunii martie pentru clientul dispus sa plateasca un avans de 75%.. Aceeasi promotie se aplica si apartamentelor de doua si trei camere pentru un avans de 75 % si, respectiv, 50 % din valoarea totala.

Estimam ca pana la finalul lunii iunie vor fi vandute 85% din totalul unitatilor locative.  - VEZI AICI LISTA DE PRETURI ACTUALIZATA !

COMPLETEAZA FORMULARUL DE CONTACT si programeaza o vizionare in aceasta saptamana.

 

apartamente de vanzare in sectorul 3, apartamente noi de vanzare, apartamente noi titan, apartamente cu doua camere, apartamente cu trei camere, apartamente ieftine, garsoniere in theodor pallady, apartamente finisate, apartamente finalizate, apartamente de vanzare in titan, 1 decembrie , apartamente zona burnitei

-0001-11-30 00:00:00
1504 vizualizari
Autor: Andrei Hogas

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente de vanzare in sectorul 3, apartamente noi de vanzare, apartamente noi titan, apartamente cu doua camere, apartamente cu trei camere, apartamente ieftine, garsoniere in theodor pallady, apartamente finisate, apartamente finalizate, apartam


Mai citeste si:

LIBERTATII RESIDENCE PRETURILE STAGNEAZA DISPONIBILITATILE SCAD

In mod normal inceputul de an in imobiliare este marcat de o inghetare a vanzarilor. Nu si in 2014! Ne confruntam cu cea mai blanda iarna din ultimii ani ( deocamdata). Piata este mai relaxata si oamenii sunt dornici sa inceapa cu forte proaspete noul an in noul apartament, profitand de zilele insorite de care ne bucuram cu totii in aceasta pe

-0001-11-30 00:00:00
1680 vizualizari

Despre Iasi, cu placere ...

Capitala Moldovei a avut parte in ultimii cinci ani de o revigorare in ansamblu, ca urmare a investitiilor masive in infrastructura si, implicit, a remodelarii zonei centrale. 
 
Gra
-0001-11-30 00:00:00
2514 vizualizari

Apartamente Noi Militari - Ultimul Apartament 3 Camere Decomandat

Militari Residential este primul imobil din zona Militari a dezvoltatorilor Catalin Soava si Bogdan Soava, care construiesc din anul 2004. Majoritatea blocurilor construite de acestia se afla in zona

-0001-11-30 00:00:00
1257 vizualizari

Partenerii nostri