Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

DOAR DOUA APARTAMENTE DISPONIBILE LA DRISTOR

DOAR DOUA APARTAMENTE DISPONIBILE LA DRISTOR

Apartamentele finisate, in care se poate locui imediat dupa semnarea contractului de vanzare, sunt foarte putine in piata la momentul actual (va propunem sa analizati Dristor Residential 3).

Marea parte a contractelor de rezervare / promisiune de vanzare, datorita preturilor accesibile in faza de constructie, se semneaza in primele 6 luni (ex: Evo Nord) de la inceperea lucrarilor. Acest aspect este cunoscut de catre persoanele si companiile interesate sa investeasca in domeniul imobiliar pentru a inchiria dupa achizitie. (iata un proiect rezidential cu preturi accesibile si potrivit pentru investitie : Burnitei Residence Premium)

La fel de multa atentie acordam si cumparatorilor care doresc sa locuiasca in apartamentele si casele pe care le achizitioneaza dar nu sunt dispusi sa astepte finalizarea unui proiect imobiliar abia inceput. In aceasta situatie procesul de consultanta cu siguranta va fi foarte dificil, ca urmare a faptului ca sansele de a le oferi o locuinta care indeplineste toate criteriile solicitantului sunt foarte mici. Este tipul de achizitie in care, de cele mai multe ori, cumparatorul este nevoit sa faca anumite concesii si greseli ireparabile ulterior, obosit fiind de numarul mare de vizionari efectuate intr-un timp relativ scurt. Practic el scapa din vedere multe din criteriile stabilite initial si are loc acea "achizitie emotionala" dictata de cel putin doi factori : dorinta de a scapa de calvarul vizionarilor si atractia fata de anumite ornamente cromatice ale unei locuinte (ex: un tapet si o lustra interesanta si o bucatarie cadou). Altfel spus : pe afara-i vopsit gardul si-nauntru-i leopardul.

Una dintre cele mai intalnite situatii, care genereaza astfel de "achizitii emotionale", este sosirea copiilor la studii in marile orase. Este momentul in care parintii, din dorinta de a isi proteja copiii, cauta cu disperare apartamentul potrivit care, bineinteles, trebuie sa ii placa si viitorului locatar, de parca ar sti copilul ceva despre acest domeniu atat de complex al constructiilor. 

Concluzia : stabiliti o intalnire la biroul unui consultant imobiliar bine ales si bine intentionat in a va oferi toate informatiile importante despre imobilele si dezvoltatorii acestora si, asigurati printr-un contract foarte bine facut la notariat, cumparati locuinta potrivita.

 SUCCES ! 

-0001-11-30 00:00:00
7589 vizualizari
Autor: Andrei Hogas

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente de vanzare, apartamente finalizate, finisate


Mai citeste si:

SUD ALUNISULUI RESIDENCE - Un cartier in plina dezvoltare

Situat in zona de sud a capitalei, in cartierul Berceni,  SUD ALUNISULUI RESIDENCE este un nou cartier in plina dezvoltare. Proiectul contine 10 imobile noi, cu regim de inaltime P+2+M, fiecare

-0001-11-30 00:00:00
5562 vizualizari

SA VORBIM, CAT MAI TRAIM

 

Creatori ai Tampeniilor si Prostiilor cu iz intelectual, inpirati de o nemarginita dragoste de sine , se afunda cu o ambitie nebuna in idei inselatoare si ne delecteaza simturi

-0001-11-30 00:00:00
3078 vizualizari

BRANCUSI RESIDENCE 2 IN CURS DE FINISARE

 

Prima Etapa a proiectului Brancusi Residence 2, blocul 1, este aproape de final.

Structura este finalizata, apartamentele compartimentate, tencuite si cu intalatiile montate.

Pana la sfarsitul lunii august se va finaliza etapa montarii ferestrelor si a termoizolarii si apoi se va trece la

-0001-11-30 00:00:00
2937 vizualizari

Partenerii nostri