Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

OFERTA IMBATABILA IN CENTRUL BUCURESTIULUI

OFERTA IMBATABILA IN CENTRUL BUCURESTIULUI

UNIRII RESIDENCE vine cu o oferta speciala pentru toamna: 10000 EURO DISCOUNT pentru ultimele apartamente cu 3 camere !!!

Cu o amplasare ultracentrala, chiar in spatele Mitropoliei Romane, cochetul imobil este ideal pentru cei care doresc acces rapid in orice zona a Bucurestiului. Cu un total de 13 apartamente noi si pozitionat in planul 2 fata de Bulevardul Regina Maria, se asigura intimitatea si linistea dorita dupa o zi obositoare la birou.

Imagineaza-ti ca odata ajuns la noua ta casa, deschizi cu telecomanda usa garajului, parchezi masina in siguranta in curtea interioara si te indrepti spre apartament. Te bucuri ca totul miroase a nou, chiar si pe casa scarii simti aer proaspat. Preferi sa mergi pe scari pana la apartamentul tau de la etajul 2 si sa simti stiul arhitectural frantuzesc ce te poarta cu gandul la vecinii din Paris. Intrand in casa atmosfera devine tot mai relaxanta, acelasi aer cald te inconjoara si nu poti decat sa simti mandrie pentru achizitia facuta cand admiri detaliul finisajelor de lux. Deh...cand e noua, casa parca se mentine singura curata! :)

 

Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, ne puteti contacta la 0741.085.308 !

-0001-11-30 00:00:00
3719 vizualizari
Autor: Emil Bordei

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, apartamente noi unirii, apartamente noi libertatii, apartamente noi regina maria, apartamente noi 2 camere, garsoniere noi, apartametne noi constitutiei, project expo, tni, targul national imobiliar, apartamente noi central


Mai citeste si:

BRANCUSI RESIDENCE----STADIUL LUCRARILOR

Lucrarile la noul imobil din zona Drumul Taberei- Cartier Brancusi, avanseaza confrom programului stabilit. In prezent constructia se afla la stadiul montarii acorperisului si la izolarea termica a imobilului.

-0001-11-30 00:00:00
2882 vizualizari

APARTAMENT NOU CU 2 CAMERE CALEA PLEVNEI

Este vorba de ultimul apartament disponibil in PLEVNEI RESIDENTIAL, imobil nou amplasat in imediata apropiere a statiei de metrou Grozavesti si Carrefour Orhideea, intr-o zona linisti

-0001-11-30 00:00:00
2704 vizualizari

Oferta Limitata la Rahova Residence 2

 

Rahova Residence 2 este un proiect rezidential de doar 14 apartamente.

Avand in v

-0001-11-30 00:00:00
1860 vizualizari

Partenerii nostri