Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

TARGUL NATIONAL IMOBILIAR 09.05.14 - 11.05.14

TARGUL NATIONAL IMOBILIAR 09.05.14 - 11.05.14

Astazi incepe prima editie a celui mai mare targ al anului - TARGUL NATIONAL IMOBILIAR

DIVERS CREDIT / DIVERS IMOBILIARE va fi prezenta negresit si de data aceasta cu doua BEST DEAL-uri.

Primul dintre acestea se preteaza celor ce-si doresc o casa zdravana, spatioasa ( 125 mp utili + 190 mp utili curte), inteligent compartimentata si accesibila prin orice modalitate de plata: cash, credit sau rate la dezvoltator. Este vorba despre al 2-lea proiect de case din experienta noastra ( de 2 ani) ca si Dezvoltatori: EVO RESIDENCE ( click AICI pentru mai multe detalii despre proiect).

Al doilea BEST DEAL se adreseaza celor care isi doresc un apartament nou intr-o zona semicentrala si plina de potential a Capitalei, la un pret mai mult decat corect. Este vorba despre proiectele MIHAI BRAVU RESIDENCE  2 si MIHAI BRAVU RESIDENCE 3 ( click pe numele proiectului pentru mai multe detalii), cel mai bine vandute imobile noi de la inceputul anului 2014.

Asta nu este tot! Va asteptam si cu alte oferte din partea celorlalti 80 de dezvoltatori parteneri, raspanditi in toate zonele Bucurestiului.

Evident va vom sta la dispozitie si cu toate informatiile necesare cu privire la creditari

Nu numai atat! Avem si cateva surprize pentru cei care isi cauta pe viitor apartamente noi in zone semicentrale. ;)

Asadar va dam intalnire de astazi pana Duminica, incepand cu ora 10:00 la Casa Poporului ( intrarea dinspre Calea 13 Septembrie). Odata ce intrati, este suficient sa priviti in stanga Dvs. pe primul culuar si ne gasiti! :)

Toate cele bune!

 

                   Echipa DIVERS CREDIT / DIVERS IMOBILIARE

 

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

-0001-11-30 00:00:00
2400 vizualizari
Autor: Emil Bordei

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, case noi bucuresti, apartamente noi mihai bravu, apartamente noi pod mihai bravu, apartamente noi vitan, apartamente noi 2 camere, apartamente noi 3 camere, apartametne noi, project expo, tni, timon, targul national imobili


Mai citeste si:

Apartamente Noi de Vanzare in zona Vitan - Salajan a sectorului 3

EVO Residence FIZICIENILOR este noul proiect rezidential din zona Vitan - Salajan, exceptional din punct de vedere calitativ si deosebit prin suprafetele generoase ale spatiilor interioare.

In acest moment se lucreaza la zidirea peretilor perimetrali si a celor de compartimentare interioara. La inceputul lunii martie se va incepe etapa de

2024-01-25 21:03:38
vizualizari

Dream Residence - locuinte de calitate, la preturi accesibile

Apartamente noi, finisaje de calitate, preturi pentru orice buzunar si in apropiere de centrul Capitalei. Clientii ansamblului Dream Residence beneficiaza de toate aceste avantaje, precum si de multe altele, intregul proiect rezidential fiind ridicat sub sloganul „Calitatea face diferenta”.

 

-0001-11-30 00:00:00
5487 vizualizari

Ozana Residence Primele nivele compartimentate

Lucrarile au avansat, in acest moment demisolul si parterul sunt compartimentate si se lucreaza la compartimentarea etajului 1. Cei interesati de achizionarea unui apartament nou cu doua camere sau o garsoniera isi pot face o idee clara

-0001-11-30 00:00:00
2453 vizualizari

Partenerii nostri