Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

PROJECT EXPO - Cel mai asteptat targ al anului isi deschide portile

PROJECT EXPO - Cel mai asteptat targ al anului isi deschide portile

Primul targ imobiliar al acestui an va fi gazduit de Project Expo si, ca de fiecare data, veti avea ocazia sa studiati in amanunt oferte din toate zonele Capitalei, dar si din zone limitrofe.

Una dintre cele mai bune variante pentru persoanele care se afla in cautare de un apartament intr-un bloc nou este Mihai Bravu Residence 2 (vezi pagina proiectului), care vine cu cele mai bune preturi pe care le puteti gasi intr-o zona semicentrala.

In materie de case, putem spune cu siguranta ca Evo Residence exceleaza din toate punctele de vedere: calitatea constructiei, preturi accesibile, suprafete generoase, compartimentari bine-gandite si locatia, care va ofera posibilitatea de a  ajunge in timp util in zonele importante ale Bucurestiului. De curand, a fost intodus si sistemul de plata "rate la dezvoltator" (click pentru detalii) care ii ajuta pe cei care nu detin toti banii necesari achizitionarii si nici nu pot obtine un credit bancar.

Asadar, va asteptam in perioada 21-23 martie la Sala Palatului pentru a va gasi locuinta potrivita.

-0001-11-30 00:00:00
2570 vizualizari
Autor: Vlad Enea

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

targul imobiliar, project expo, sala palatului, tni, targ 2014, apartamente noi, garsoniere noi, case noi, apartamente bucuresti, case bucuresti, garsoniere bucuresti


Mai citeste si:

CORTINA RESIDENCE - ULTIMELE APARTAMENTE DISPONIBILE

CORTINA RESIDENCE este situat in zona de nord a capitalei, la 400 m de parcul Herastrau, beneficiind de multiple cai de acces si proximitatea diverselor mijloace de transport in comun ( autobuz, tramvai, metrou

-0001-11-30 00:00:00
6714 vizualizari

Excelenta ...

    ... poate fi intalnita in putine locuri din Bucuresti. Nu pentru ca nu ar fi capitala un oras excelent, prin excelenta, ci pentru ca putini sunt oamenii care au cultura bunului gust. Aici spatiile sunt largi, finisajele alese, imprejurimile pline de verdeata, oamenii culti si serviciile de calitate.

-0001-11-30 00:00:00
2043 vizualizari

APARTAMENTE NOI CU 2 CAMERE UNIRII DE LA 69900 EURO

LIBERTATII RESIDENCE incepe luna Februarie cu o OFERTA SPECIALA !

-0001-11-30 00:00:00
3566 vizualizari

Partenerii nostri