Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Project Expo - Case si Apartamente pentru Toti

Project Expo - Case si Apartamente pentru Toti

Targul Imobiliar PROJECT EXPO, care se desfasoara in perioada 23-25 mai, la Sala Palatului, vine cu lansari de proiecte, apartamente amplasate in blocuri noi si cu preturi care pleaca de la 16.600 euro, vile la pret de apartament, adica 50.000 euro, dar si premii constand in mobilier, excursii in strainatate si chiar o locuinta.

 

Putem spune fara nicio umbra de indoiala ca piata imobiliara isi revine incet si sigur. In aceasta perioada s-au lansat un numar foarte mare de ansambluri noi, desi inca exista un stoc de locuinte semnificativ pe piata. In momentul de fata Popesti Leordeni si Berceni sunt zonele cu cea mai mare dinamica din Capitala. Anual, se finalizeaza in aceasta zona o medie de 1000 de apartamente, precum si un numar considerabil de vile. O diferenta semnificativa fata de anii trecuti este data si de faptul ca dezvoltatorii au reinceput sa construiasca si in nordul si chiar in centrul Bucurestiului, zone neglijate in ultimii ani.”, Adina Patilea, brand manager Targul Imobiliar PROJECT EXPO.

 

Cel mai nou partener al Targului Imobiliar Project Expo vine cu oferte imbatabile: 50.000 euro pentru o vila de 125 metri patrati cu 2 dormitoare, un living si trei bai. In plus, compania va lansa in cadrul evenimentului o campanie la finalul caruia toti cei care fac rezervari pentru locuintele din cadrul ansamblului participa la o tombola al carei premiu va consta intr-o locuinta sau un discount de pana la 50.000 euro. Flamingo Park, cel mai nou ansamblu imobiliar din Corbeanca presupune o investititie de 10 milioane de euro doar in prima faza, respectiv 150 de cvadruplexuri si case individuale. Dezvoltatorul ofera varianta unor rate cu avans ZERO si o rata lunara de 350 euro pentru 25 de ani. La final, proiectul se va intinde pe aproximativ 60 de hectare si va cuprinde gradinita, scoala, un centru medical, teren de sport si un magazin Mega Image. Complexul apartine unui grup de investitori romani si americani, iar unul dintre managerii companiei este un cunoscut om de afaceri roman care a condus companii atat in Romania, cat si in Anglia.

 

Cel mai ieftin apartament din cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO este o garsoniera care costa in cele trei zile are evenimentului 16.600 euro si are de 30 metri patrati utili. Locuinta este amplasata in Sudul Capitalei si promovata de catre Nemar Rezidential. Sudul Capitalei continua sa ramana “Campionul” preturilor mici. Sud Imobiliar Expert vine cu preturi reduse cu pana la 19% pentru locuintele din ansamblul rezidential Mega Residence, dar si cu alte cateva zeci de oferte.

Discounturi de pret ofera si DTZ, care promoveaza in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO doua proiecte noi. CUBIC, aflat in Prelungirea Ghencea, la 10 minute de Parcul Moghioros si Plaza Romania si 15 minute de AFI Palace Cotroceni, este un imobil de apartamente P+4, care pune la dispozitia locuitorilor o zona de relaxare in aer liber de 1.110 mp, cu spatii verzi amenajate in jurul imobilului. Complexul dispune si de un parc cu suprafata de 980 mp, alei pietonale si un loc de joaca pentru copii. Preturi incepand de la 24,900 Euro+ 5% TVA. Cubic Ghindari 69-71 este un complex de vile insiruite orientate pe directia Est-Vest, conferind caselor un grad de insorire ridicat. Fiecare vila beneficiaza de doua locuri de parcare amenajate in curtea din fata si de un spatiu verde generos in spate.

 

Pret: 84,700 Euro+ 5% TVA. Pe prioada targului se acorda un discount de 5%.

 

Militari Residence, care a ajuns in prezent la 51 de blocuri si un total de 4500 apartamente, 42 dintre acestea fiind deja finalizate si vandute in totalitate, afiseaza la standul sau un pret cu adevarat competitiv, respectiv 750 euro/mp util pentru etajele intermediare, fara nici un alt fel de cost ascuns sau suplimentar, cu toate finisajele si utilitatile incluse. Ansamblul ofera 2 piscine exterioare, 2 centre spa, 5 sali pt evenimente, o gardinita si o scoala cu clasele 1-4, dar si numeroase magazine, farmacii si saloane de infrumusetare.

 

New City Residence vine cu o altfel de promotie, oferind cadou cumparatorilor o excursie in doi la Istambul, Viena sau Praga pentru orice apartament de peste 50.000 euro, sau un voucher de mobilier. New City Residence are mai multe imobile, in diverse cartiere ale Capitalei: Fundeni (12 blocuri P+3+M), Mosilor (intersectia strazilor Calea Mosilor - Mihai Eminescu, S+P+5), Vitan (langa Bucuresti Mall) si Mihai Bravu (langa Kaufland). Preturile pleaca de la 40.000 euro in cazul unei garsoniere, 72.000 euro pentru un apartament cu doua camere si 102.000 euro pentru un apartament cu trei camere.

 

Mobilier cadou este si alegerea dezvoltatorilor ansamblului Cartierul Verde, care ofera garsoniere cu preturi care pleaca de la 22.900 euro si apartamente cu doua sau trei camere cu preturi care pleaca de la 34.900 euro, toate cu bucataria mobilata. Situat in Bragadiru, ansamblul rezidential Cartierul Verde are in componeneta piscina, spa si diverse restaurante.

 New Residence da posibilitatea cumparatorilor sa aleaga daca isi doresc apartamentele mobilate sau nu. Ansamblul este localizat in Bucuresti Magurele, la 25 de minute de Piata Constitutiei, iar preturile pleaca de la 19.500 euro pentru o garsoniera si 33.000 euro pentru un apartament cu doua camere, iar pentru o garsoniera mobilata si utilata pretul creste pana la 24.000 euro. Un apartament cu doua camere mobilat si utilat are un pret minim de 39.000 euro. Insa pe perioada celor trei zile ale Targului Imobiliar PROJECT EXPO toti cei care rezerva o locuinta primesc automat, in pretul minim bucataria utilata si mobilata in limita a 6500 lei. Inclusiv in cazul mansardelor, care sunt printre cele mai cautate modele de apartament, avand o suprafata de 79 mp si o terasa de 60 mp, la un pret de 60.000 euro.

Si pentru ca dezvoltatorii Vitan Residence deja pregatesc un nou proiect, Tineretului Residence, a carui lansare oficiala are loc in acest week-end, in cadrul Targului Imobiliar Project Expo, apartamentele din Vitan 2 pot fi si ele rezervate la un pret preferential: 2 camere – suprafata 88 mp – 85.000 euro (tva inclus) si cele tip studio -suprafata 42 mp – 50.400 euro.

La capitolul lansari nu putem uita de Metroplitan Residence care construieste 3 ansambluri in Aviatiei, Aparatorii Patriei si zona Policolor. Apartamentele din nord sunt decomandate, cu bucataria inchisa, cu suprafete mari (de la 67,60 mp pana la 78,29 mp utili cu balcon pentru 2 camere, respectiv de la 94,23 mp la 120 mp utili cu balcon pentru 3 camere, precum si 138,44 mp utili cu balcon pentru duplexuri cu 4 camere). Pentru clientii middle-class care

doresc sa se mute in zona de est a Capitalei, acelasi dezvoltator va construi un alt ansamblu rezidential in zona Theodor Pallady, langa Policolor, in vecinatatea statiei de metrou Nicolae Teclu.

Un alt imobil proaspat lansat este 19th Residence, localizat in zona centrala a Bucurestiului, in apropierea Centrului Comercial Orhideea si a statiei de metrou Grozavesti. Cladirea dispune de parcare subterana si supraterana si este compusa din 11 garsoniere, 44 studiouri, 110 apartamente cu doua camere si 22 apartamente cu trei camere, toate dispunand de suprafete si loggii generoase.

 

-0001-11-30 00:00:00
2519 vizualizari
Autor: Adina Patilea

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, apartamente noi Militari, apartamente noi Pacii, targul imobiliar, Project Expo, prima casa, pretul apartamentelor, euro, leu, consultanta financiara, case noi bucuresti, oferte speciale


Mai citeste si:

BANEASA - CORALILOR RESIDENCE

Imobilul se afla in zona Baneasa, una din cele mai curate si linistite zone ale Bucurestiului, locul ideal pentru a-ti “reincarca bateriile” dupa o zi grea, datorita apropierii de lacul Baneasa, de terenurile verzi ale zonei de nord si, mai ales, a faptului ca veti sc

-0001-11-30 00:00:00
2684 vizualizari

Apartamente de vanzare Titan-Policolor - PALLADIUM RESIDENCE

Noul Complex Residential

-0001-11-30 00:00:00
2032 vizualizari

Imagini in Premiera la 5 ANI ...

... de la momentul creatiei unei companii care a reusit, pana la acest moment, sa aduca, pe fetele a peste 500 de familii, acel zambet inconfundabil ce apare doar in momentul in care pasesti pragul de Casa Noua.

Evenimentul aniversar a avut loc joi, 11 iulie 2013, intr-o locatie care a reusit sa puna foarte bine in v

-0001-11-30 00:00:00
2053 vizualizari

Partenerii nostri