Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

OZANA RESIDENCE 700 Euro pe mpu TVA inclus

OZANA RESIDENCE 700 Euro pe mpu TVA inclus

OZANA RESIDENCE este un nou proiect amplasat in zona Ozana a cartierului Titan. Micutul imobil ( de doar 5 etaje cu lift) va cuprinde garsoniere, apartamente noi cu 2 camere si apartamente noi cu 3 camere.

Constructia incepe astazi ( 24.06.2014), urmand ca pana la final de an sa fie deja finalizata. Structura de rezistenta este formata din stalpi si grinzi de beton B350, iar zidaria este realizata integral din caramida tip porotherm ( pereti exteriori, pereti separatie intre apartamente si pereti de compartimentare in apartamente).

ATENTIE !! OFERTA LIMITATA ! Preturile afisate in sectiunea Pret si Plan ( click AICI) sunt preturi promotionale si pleaca de la 700 Euro/mpu TVA 5% inclus. Oferta este valabila pentru primele 10 apartamente vandute.

Antecontractarea din timp prezinta un AVANTAJ major: modificarile interioare ale peretilor ( fata de planul standard al apartamentului) vor fi gratuite. De asemenea alipirea a doua sau a mai multor apartamente, inclusiv recompartimentarea vor fi complet gratuite, daca peretii nu au fost inca ridicati.

Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, click AICI !

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

-0001-11-30 00:00:00
6019 vizualizari
Autor: Emil Bordei

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi titan, apartamente noi ozana, apartamente noi cu 2 camere, apartamente noi cu 3 camere, apartamente noi bucuresti, tni, project expo, apartamente noi postasului, apartamente noi theodor pallady, apartamente no pallady


Mai citeste si:

Astazi a inceput Targul National Imobiliar - Editia Mai 2015

Targul National Imobiliar ( TNI) este printre cele mai cunoscute targuri imobiliare din Romania si unul reprezentativ pentru Capitala.
Locatia este un alt trademark al acestui eveniment ce are loc de fiecare data in inte
-0001-11-30 00:00:00
2433 vizualizari

Atunci pe Calea Victoriei...

Orice persoana, tanara sau batrana, este imposibil sa nu fi auzit despre celebra strada, Calea Victoriei, care strabate Bucurestiul, facand legatura intre Piata Natiunilor Unite si Piata Victoriei. Pe o lungime de aproximativ 3 kilometri, se pot admira cladiri construite la sfarsitul secolului al XIX-lea, in prima parte a secolului XX,

-0001-11-30 00:00:00
2078 vizualizari

Castelul Huniade sau istoria unui rege care a mutat capitala regatului sau la Timisoara

Castelul Huniade este considerat cea mai veche cladire din Timisoara, intre zidurile caruia s-a varsat mult sange spalat poate doar de unul dintre bratele Begai, care a fost deviat cu scopul de a-l apara si prin ale carui incaperi s-au perindat domnite si regi, ani de-a randul. Astazi Castelul Huniade adaposteste Muzeul Banatului.

-0001-11-30 00:00:00
2150 vizualizari

Partenerii nostri