Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Oferte de nerefuzat la TNI: vile de la 42.000 euro sau masini oferite cadou

Oferte de nerefuzat la TNI: vile de la 42.000 euro sau masini oferite cadou

 

Targul National Imobiliar, cea mai mare expozitie imobiliara, de la Palatul Parlamentului, incheiat ieri, a venit cu oferte greu de refuzat. Vile la pret de apartament, de la 42.000 euro, Renault Symbol la un apartament de doua camere, locuinte complet mobilate sau locuinte eco mobile pe care sa le iei in vacante au fost tentatiile saptamanii trecute pentru cei care vor sa se mute in casa noua. 

Noutatea cu care a venit targul este pretul foarte mic la apartamente si la vile. Apartamentele se vand de la 24.000 euro, iar vilele sunt la pret de apartament, de la 42.000 euro cu teren inclus. "Avem un inventator, Florin Dobrescu, care prezinta case modulare, niste case cu o structura de tip fagure. Poti sa incepi un proiect de acest gen pornind de la un singur modul, in masura ce ai veniturile mai mari poti sa adaugi module, vara poti sa-ti muti modulul la mare, iarna la munte, sunt de montat si de demontat in alta parte, 100% ecologic si prinde amploare la noi in tara", a declarat organizatoarea targului imobiliar. 
Cei mai multi vizitatori au fost interesati de apartamente de doua sau trei camere. O companie participanta, Cosmopolis, a adus la targ cea mai atragatoare oferta la pretul de 55.000 euro pentru doua camere si 62.000 euro, trei camere in zona Tunari-Stefanesti: "totul a plecat de la faptul ca acum e greu sa ai si un credit ipotecar, si unul la masina si am venit in intampinarea clientilor cu o asemenea oferta. La un numar limitat de apartamente, primesc o masina noua, Renault Symbol Prima, in pretul unui apartament de doua camere dintr-o anumita cladire din Cosmopolis", a spus un expozant la targ. 

Chiar si asa, unii dintre oamenii care isi cautau case au spus ca aceasta oferta trebuie pusa sub semnul intrebarii. Ei sustin ca nu e atat de importanta masina oferita cadou, ci calitatea locuintei.

Un alt proiect este Cartierul-Verde care atrage clienti prin casele direct mobilate puse in vanzare, pentru 50.000 euro la un apartament de trei camere. Zona rezidentiala din Bragadiru ofera locuitorilor parcuri, locuri de joaca pentru copii, gradinita, afterschool, dispensar cu o asistenta medicala, piscina, sala de fitness, spa, restaurant, magazin alimentar si parcare. 

La aceasta editie, si-au expus ofertele 75 de firme de imobiliare, contructii si banci pentru cele 10.000 de unitati locative in Bucuresti, in Ilfov si in judetul Prahova, unde pot fi gasite case de vacanta.

 

-0001-11-30 00:00:00
5362 vizualizari
Autor: Marinela Oprea

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

TNI, TNI la Palatul Parlamentului


Mai citeste si:

OFERTE la targul Imobiliar PROJECT EXPO

 

Dragii mei,

Va invitam sa inchidem impreuna anul cu ultimul eveniment imobiliar din 2011, respectiv Targul Imobiliar Project Expo, care va avea loc in perioada 11-13 noiembrie, la Palatul Copiilor.

Asa cum v-ati obisnu

-0001-11-30 00:00:00
6804 vizualizari

AIRPORT RESIDENCE accepta plata in Rate la Dezvoltator

Cele 18 apartamente, cate 6 in fiecare vila, se afla in curs finisare si vor fi date in folosinta la finalul acestui an sau, cel mai tarziu, in luna februarie a anului 2017. 

La finisarea apartamentelor s-au utilizat doar materiale de cea mai buna calitate iar spatiile sunt foarte generoase. Buc

-0001-11-30 00:00:00
3114 vizualizari

UN PROIECT IMOBILIAR DE EXCEPTIE

. . .  asa poate fi descris noul imobil construit la doar 10 minute de Piata si Statia de Metrou Gorjului.

-0001-11-30 00:00:00
4152 vizualizari

Partenerii nostri