Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Noile proiecte MIHAI BRAVU RESIDENCE

Noile proiecte MIHAI BRAVU RESIDENCE

Seria de succes MIHAI BRAVU RESIDENCE continua si la final de 2015 cu doua noi proiecte, ambele fiind amplasate in imediata vecinatate a predecesorului MIHAI BRAVU RESIDENCE 5, la numai 8-10 minute de mers pe jos fata de gura de metrou Mihai Bravu.

Se va pastra stilul de constructie deja bine cunoscut al ultimelor proiecte: imobile cu regim de inaltime redus, structura solida pe cadre de beton armat ( stalpi/diafragme, plansee), zidarie realizata din caramida tip Porotherm atat pentru peretii exteriori, cat si pentru cei de separatie intre apartamente si compartimentari interioare apartamente, termosistem de 10 cm si tencuiala decorativa.

De asemenea, Demisolul va gazdui locurile de parcare subterane, existand de asemenea si locuri de parcare supraterane in fata imobilelor.

Demisolul mai are un rol foarte important, si anume inaltarea parterului. Spre deosebire de majoritatea blocurilor vechi, parterul inaltat ( notat PI in listele de Pret si Plan aferente proiectelor) ofera senzatia unui etaj curent, avand in vedere ca distanta de la ferestrele apartamentelor pana la sol va fi de aprox. 3 m. De asemenea, Demisolul ( DS)  realizeaza o bariera termica intre placa de radier si pardoseala parterului, sustinuta si de o izolare termica a placii de beton dintre DS si PI cu polistiren ( fata aferenta DS).

Inclusiv cei de la Mansarda ( M ) vor fi multumiti, intrucat ultimul etaj este un pod. Mansarda este defapt un etaj 3 + Pod, intre cele doua etaje existand placa de beton armat. Mansardarea a fost gandita pentru a asigura confortul termic optim pentru viitorii locatari de la ultimul nivel. Astfel acestia, vor beneficia de o izolare dubla fata de etajele inferioare.

Pe aceste principii se vor cladi MIHAI BRAVU RESIDENCE 6 si MIHAI BRAVU RESIDENCE 7.

Cititi mai multe despre OFERTELE PROMOTIONALE aferente celor doua noi proiecte cu un simplu click mai sus.

 

Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, ne puteti contacta la 0741.08.53.08 !

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 

Istoric/portofoliu recent/proiecte noi acelasi dezvoltator AICI.

-0001-11-30 00:00:00
2131 vizualizari
Autor: Emil Bordei

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi vitan,apartamente noi mihai bravu, apartamente noi bucuresti, apartamente noi semicentrale, apartamente noi dristor, apartamente noi splaiul unirii, apartamente de vanzare mihai bravu, apartamente de vanzare vitan, prima casa, credit


Mai citeste si:

Apartamente Noi in Bucurestiul Vechi - DOROBANTI RESIDENCE

Liniste, agitatie, modernitate, confort si siguranta. Aceste cinci caracteristici confera acestui proiect residential  un loc aparte in peisajul imobiliar Bucurestean.

Situate pe strada Grigore Alexandrescu, paralela cu bulevardul Iancu de Hunedoara si

-0001-11-30 00:00:00
2995 vizualizari

Tudor Gheorghe, al nost salcam nebun

Am scris despre el si acum nu stiu cum sa incep. Sigur, sigur nu incep cu apelativul "maestre" – prea multi sunt unsi maestri in tara asta, prea usor (am ajuns sa ma simt ca la o barfa, printre cavalerii mesei rotunde).

-0001-11-30 00:00:00
1999 vizualizari

10 OFERTE EXCEPTIONALE LA CARE SA MEDITEZI

25.05.2017  ACTUALIZARE ARTICOL 

Conform statisticilor din ultimii 5 ani, femeile au preluat conducerea in activitatea de cercetare si analiza a pietei imobiliare. Daca ele nu sunt de acord, barbat

-0001-11-30 00:00:00
3334 vizualizari

Partenerii nostri