Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

MIHAI BRAVU RESIDENCE 4 - vandut 40 la suta

MIHAI BRAVU RESIDENCE 4 - vandut 40 la suta

Este bine stiut ca de la jumatatea lunii Decembrie a fiecarui an, piata imobiliara in cea mai mare parte intra in hibernare. Este si normal. Este perioada sarbatorilor, a concediilor, vremea nu este tocmai buna pentru construit, notarii intra in vacanta, inclusiv Fondul de Garantare al Creditelor. Vacantele in aceste cazuri dureaza chiar pana la final de Ianuarie. Astfel, "perioada de inghet" dureaza 1-2 luni.

Din acest motiv,  finalul de an ( pana la jumatatea lunii Decembrie) aduce o crestere de vanzari pe piata imobiliara. Temperaturile inca permit derularea constructiilor, notarii si bancile sunt pana peste cap cu treaba, iar oamenii interesati de achizitia unui nou imobil doresc sa prinda ultimele oferte din piata.

Acest lucru se intampla de pilda si in cazul MIHAI BRAVU RESIDENCE 4, unde vanzarile au atins aproximativ pragul de  40%. In ultimele 7 luni ( incluzand si perioada vacantelor de vara), media vanzarilor a fost de 1-2 apartamente/saptamana ( vezi AICI lista actualizata de preturi, schite si disponibilitati). 

Imobilul are deja fatada "la rosu", iar la interior au inceput finisajele, etajele inferioare avand deja montate placarile ceramice pe holuri, bai si bucatarii. Din dorinta de a profita de vremea inca permisiva, lucrarile avanseaza intr-un ritm alert, motiv pentru care o contractare din timp esre si singura sansa de personalizare a apartamentului dorit. ( vezi AICI stadiu constructie)

Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, ne puteti contacta la 0741.085.308 !

Istoric/portofoliu recent/proiecte noi acelasi dezvoltator AICI.

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

-0001-11-30 00:00:00
3725 vizualizari
Autor: Emil Bordei

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi mihai bravu, apartamente noi vitan, apartamente noi bucuresti, apartamente noi dristor, apartamente noi 2 camere, apartamente noi 3 camere, tni, project expo, timon, apartamente noi splaiul unirii


Mai citeste si:

Ciocolata in timp si in jurul lumii

Istoria ciocolatei incepe cu peste 2000 de ani in urma, in padurea tropicala a Americii Centrale, unde ploile tropicale se  imbina cu temperaturile ridicate de pe tot parcursul anului si umiditatea excesiva ce creaza un climat ideal pentru cultivarea arborelui de cacao. Daca la inceput ciocolata era doar o bautura iute si amara, f

-0001-11-30 00:00:00
2167 vizualizari

Cemacon SA isi redefineste imaginea ...

 

 

... si lanseaza o gama de produse unice pe piata constructiilor din Romania

-0001-11-30 00:00:00
2929 vizualizari

Un Eveniment de Nota 10 ...

.... este pe cale sa inceapa la Palatul Parlamentului. In perioada 10 - 12 mai Targul National Imobiliar va deschide portile celor care inca nu si-au gasit caminul mult dorit. Vor fi prezenti peste 60 de expozanti cu multiple oferte, care de care mai interesante.

Unul dintre proiectele prezente la acest eveniment, Sebastian Residence

-0001-11-30 00:00:00
2176 vizualizari

Partenerii nostri