Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Investeste inteligent in Bucuresti - Zona 13 Septembrie

Investeste inteligent in Bucuresti - Zona 13 Septembrie

Cea mai noua si mai mare catedrala din Europa se construieste in Bucuresti.

Catedrala Mantuirii Neamului va fi suficient de incapatoare pentru a gazdui cateva sute de credinciosi care vor asista la slujbele pline de har ale Sfintilor Parinti. Aceste nesfarsite izvoare de intelepciune vor atrage zeci si sute de mii de turisti ecumenici. Se vor stradui sa nu rateze nici una dintre Sfintele Racle si isi vor organiza in asa fel sederea in capitala incat sa ajunga in cel mai scurt timp in fata altarului celei mai frumoase, stralucitoare si impunatoare catedrale ale Europei Crestin Ortodoxe.

Privind cu obiectivitate aceasta oportunitate pe care doar credinta din Dumnezeu o poate oferi, nu putem exclude din planurile noastre investitionale achizitionarea unor superbe apartamente de la a caror fereastra poti admira, cu ocazia fiecarui rasarit, cea mai inalta turla a celui mai impunator lacas de cult ortodox din Romania.

Ultimele 9 apartamente, fiecare cu cate doua dormitoare (fiecare dormitor cu baie proprie), iti vor scoate din buzunar intre 190000 euro si 1,8 milioane de euro. Depinde de cat de mult iti doresti sa investesti.

Faptul ca fiecare dormitor dispune de baie proprie, este un foarte mare avantaj deoarece fiecare apartament poate gazdui simultan doua familii venite in pelerinaj in Capitala Gradinii Maicii Domnului, dupa cum era laudata Romania de catre Papa Ioan Paul al doilea.

Asadar, va invitam sa vizitati cele mai frumoase si potrivite apartamente, cele mai bine pozitionate si cu calitativ finisate imobile din zona semicentrala a Bucurestiului.

2023-11-08 11:00:42
3168 vizualizari
Autor: Andrei HOGAS

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

turism ecumenic, catedrala mantuirii neamului


Mai citeste si:

MIHAI BRAVU RESIDENCE 2 o vanzare la doua zile

Este vorba de cel mai nou proiect din zona Mihai Bravu. Media vanzarilor de cand proiectul a fost scos la vanzare este de o vanzare la doua zile. Asa este.  Chiar daca imobilul este in constructie, oferta imbatabila nu a putut trece neo

-0001-11-30 00:00:00
1696 vizualizari

Nu aduce Mosul ce aduce Project Expo

Aceasta replica a foast auzita de foarte multe ori in ultimii 5 ani si nici in acest an nu va fi altfel. Ne bazam, pentru a-l concura pe Mosu', pe prezenta unor dezvoltatori de top dar si pe proiecte rezidentiale mici, cochete si cu preturi accesibile tuturor celor care iti doresc, inca din acest an, sa ascunda cadourile sub bradul de Crac

-0001-11-30 00:00:00
1127 vizualizari

ATENTIE la ultimele 3 apartamente - Sebastian Residence

Mosul vine cu surprize pe acel final de an si aduce 3 oportunitati imobiliare de nerefuzat.

Sebastian Residence mai are loc pentru 3 locatari dornci sa beneficieze de atuurile zonei semicentrale. Institutiile de invatamant, galeriile comerciale si transportul in comun sunt foarte aproape, la doar 2 minute de mers pe jos de locatia in

-0001-11-30 00:00:00
1176 vizualizari

Partenerii nostri