Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Flamingo Park Corbeanca se lanseaza oficial la Targul Imobiliar Project Expo

Flamingo Park Corbeanca se lanseaza oficial la Targul Imobiliar Project Expo

Cel mai nou partener al Targului Imobiliar Project Expo vine cu oferte imbatabile: 50.000 euro pentru o vila de 125 metri patrati cu 3 camere si trei bai.

 

Flamingo Park este cel mai nou ansamblu imobiliar din Corbeanca si promite sa devina un adevarat oras, in conditiile in care vorbim despre 10 hectare de teren si o investititie de 10 milioane de euro doar in prima faza.

 

Ansamblul va fi compus din 150 case individuale si qvatruplexuri, gandite in asa fel incat sa ofere intimitate si confort tuturor locatarilor. In plus, aproximativ trei hectare din suprafata ansamblului vor fi dedicate spatiilor verzi si de recreere. Ce inseamna asta? Locuri de joaca pentru copii, parcuri de agrement, gradini si locuri de barbeque, piscina, alee pentru alergare, dar si gradinita, magazine alimentare si chiar un bar si un restaurant.

 

Flamingo Park se afla in Nordul Bucurestiului, intr-o zona verde, rupta de aglomeratia urbana, dar care are in acelasi timp acces la toate facilitatile unei capitale europene. Astfel, in doar 30 de minute se poate ajunge in Piata Victoriei, in 15 minute la Centrul Comercial Baneasa, in 10 minute la Aeroportul International Henry Coanda. Chiar daca nu toate mijloacele de transport ajung in aceasta zona, in imediata apropiere se afla mai multe statii de autobuz iar dezvoltatorii Flamingo Park pun la dispozitia locatarilor un microbuz dedicat care poate transporta inclusiv copiii la scoala in baza unui abonament lunar.

 

Dar poate mai important decat orice este faptul ca locuintele sunt construite in asa fel incat sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate. Dezvoltatorii nu sunt la primul proiect. Tot in Corbeanca exista deja Flamingo Garden 1 si 2, proiecte considerate pilot si care deja sunt locuite in proportie de 90%. Investitorii si-au folosit intreaga experienta acumulata in aceste doua ansambluri rezidentiale, dar si experienta de business acumulata in strainatate, pentru a construi Flamingo Park. Unul dintre managerii companiei este dealtfel un cunoscut om de afaceri roman care a condus afaceri atat in Romania, cat si in Anglia. Complexul apartine unui grup de investitori romani si americani care au adaptat “visul american” la nevoile si exigentele romanesti si europene. Astfel ca, unul dintre modele de locuinte, care se numeste Paris, este inspirat dintr-un ansamblu rezidential aflat in orasul cu acelasi nume, langa Disney Land.

 

Si pretul a fost adaptat pietei noastre si a fost calculat in asa fel incat sa vina in intampinarea celor care au un buget limitat pentru achizitia unui camin. Costul minim al unei case in Flamingo Park este de 50.000 euro, dar vorbim de o casa de 125 metri patrati, cu doua dormitoare, living si trei bai. In cazul acestei locuite, arhitectul da fiecarui cumparator posbilitatea sa isi aleaga daca doreste o bucatarie open space sau inchisa.

 

 

In plus, dezvoltatorul ofera si varianta unor rate cu avans ZERO si o rata lunara de 350 euro pentru 25 de ani. Bineinteles exista si posibilitatea platii unui avans care in mod automat va scadea cuantumul ratei, sau prelungirea duratei pe care se plateste aceasta rata.

 

Va invitam la standul Flamingo Park, la Sala Palatului, in perioada 23-25 mai, la Targul Imobiliar Project Expo, pentru a discuta cu reprezentantii companiei si pentru a va raspunde la orice alta intrebare.

 

 

Targul Imobiliar PROJECT EXPO este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES si prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Scorpions, Michael Flatley, Demis Roussos, Scorpions, Ost Fest etc.. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.

 

Pentru detalii suplimentare

 

Adina Patilea
Brand Manager Targul Imobiliar PROJECT EXPO
adina@projectexpo.ro

0731789943
www.projectexpo.ro

-0001-11-30 00:00:00
5907 vizualizari
Autor: Adina Patilea

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

case noi Bragadiru, case noi Bucuresti, targ imobiliar, finisaje de calitate, EVO Residence, Project Expo


Mai citeste si:

TNI - 22-25 SEPTEMBRIE in cifre concrete

 

A XIVa  editie a Targului National Imobiliar (TNI) a fost un real succes. Expozantii au programul incarcat de vizionari stabilite pentru cel putin doua saptamani dupa targ. Vizitatorii s-au declarat incantati de preturile mult mai accesibile, iar cele mai cautate oferte in cadrul targului au fost  apartamentel

-0001-11-30 00:00:00
2907 vizualizari

Apartamente noi de vanzare in sectorul 3

Dezvoltarea imobiliara a cunoscut un ritm accelarat in ultimii 10 ani. In Sectorul 3 al Capitalei s-a reusit transformarea unei largi suprafete de teren in adevarate cartiere rezidentiale care dispun de toate facilitatile.

Oportunitatea de a achizitiona un apartament nou in zona Theodor Pallady a fost sustinuta si de aparitia unor ma

-0001-11-30 00:00:00
167 vizualizari

Liniste si Confort - BANEASA-SISESTI RESIDENCE

Situat in zona de nord a capitalei, imobilul reprezinta o alegere inteligenta pentru persoanele care cauta o locuinta intr-un loc linistit si curat. Este vorba despre un bloc de 4 etaje, cu apartamente cu 1,2 si 3 camere, cu suprafete

-0001-11-30 00:00:00
3431 vizualizari

Partenerii nostri