Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

EVOluam Impreuna si Preturile Scad cu peste 10000 euro

EVOluam Impreuna si Preturile Scad cu peste 10000 euro

Respectand traditia nou instalata pe meleagurile mioritice, dezvoltatorii EVO Residence aduc in ATENTIA celor care isi doresc o casa BINE FACUTA, oferta acestui final de an : 79000 euro. Interesant este faptul ca si acest pret poate fi redus pana la 74000 euro (in conditiile prezentate pe site - click aici).

EVO Residence inseamna mai mult decat o casa bine construita. Evolutia calitativa are in vedere realizarea termoizolatiei cu materiale clasice care lasa zidurile sa respire si randamentul termic al locuintei este superior constructiilor care sunt termoizolate cu materiale rapide.

Acest plus de confort deriva din nivelul NORMAL al umiditatii din interiorul locuintelor EVO (se elimina riscul aparitiei permanente a mucegaiului, daca nu sunt foarte bine aerisite locuintele pe toata perioada anului,  si degradarea termosistemului la intervale de 8 - 10 ani).

Peretii au o grosime de 50 cm (44 cm de caramida la care se adauga 6 cm de tencuiala si finisaje interioare si exterioare) iar rezistenta constructiei a fost proiectata si executata in raport cu greutatea peretilor formati din blocurile ceramice cu o greutate de 30 kg / buc. GREUTATEA caramizilor scoate in evidenta densitatea materialului din care sunt fabricate si, implicit, le include in categoria Caramizilor Portante. (vezi pagina - Detalii Tehnice si confrunta cu imaginile de la Galeria Foto  - PESTE 380 DE FOTOGRAFII ce urmaresc evolutia constructie pe toata perioada de executie).

Acest sistem constructiv readuce in atentia tuturor amintirile placute din casa bunicilor si confortul oferit de aceasta atat pe timp de vara (racoare) cat si in iernile lungi (caldura si atmosfera permanent placuta,  fara a fi necesare materialele rapide utilizate la scara larga in zilele noastre).

Va recomandam sa va cheltuiti bani intr-un mod  Responsabil si Va invitam sa vizionati in acest week-end CASA care va deveni caminul unei familii cu adevarat Fericite, chiar si peste 5 generatii !

Contact - click aici !

-0001-11-30 00:00:00
2939 vizualizari
Autor: Redactia

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

case noi Bucuresti, targ imobiliar, Project Expo, Divers Credit, National Magazin, Prima Casa


Mai citeste si:

Piata Victoriei noua locatie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO

 

Targul Imobiliar PROJECT EXPO se va desfasoara in perioada 18-20 septembrie

 

Editia cu numarul 32 a Targului Imobili

-0001-11-30 00:00:00
2111 vizualizari

MIHAI BRAVU RESIDENCE 4 - 114 mp utili de la 600 Eurompu, TVA inclus

OFERTA UNICA pentru piata imobiliara din Capitala !

Este vorba de ultimele apartamente noi de tip duplex din

-0001-11-30 00:00:00
3683 vizualizari

Solutia unui ten mai putin ridat: dieta bazata pe vegetale

De zeci de ani auzim acelasi lucru: pie­lea are nevoie de apa, oxigen si fotoprotectie pentru a functiona sanatos si eficient.

            Un studiu publicat in Journal of American College of Nutrition a demonstrat ca dieta are un rol mult mai important in sanatatea, fru

-0001-11-30 00:00:00
2616 vizualizari

Partenerii nostri