Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Eleganta, Stil, Rafinament - CONACUL CASTANILOR

Eleganta, Stil, Rafinament - CONACUL CASTANILOR

 

Din cele mai vechi timpuri, locurile pe care astazi se afla orasul Buftea au adapostit numeroase asezari omenesti favorizate de conditiile naturale ale acestei zone. Vizitand acest oras, traversat de la nord la sud de raul Colentina, nu aveti cum sa treceti cu vederea peste perdeaua deasa de paduri ce il inconjoara, ramase ca dovada a vechiului codru al Vlasiei, si nici strazile pe marginile carora se inalta falnicii castani.

Ansamblul residential Conacul Castanilor, impreuneaza stilul de viata modern prin aspect si dotari ce corespund stadiului actual al progresului, cu peisajele naturale si nemaipomenite pe care le ofera lacurile si padurile din apropiere si mai ales, Palatul Stirbey si domeniul aferent acestuia aflat chiar vis-a-vis.

Complexul este format din 2 tronsoane cu 6 etaje, ultimul etaj fiind retras, oferind proprietarilor apartamentelor terase spatioase. Cuprinde apartamente noi cu 2, 3 si 4 camere, cu suprafete generoase si o gama variata de tipuri de compartimentari, cu bucatarii open-space, care pot fi foarte usor inchise, dupa preferinte. Majoritatea apartamentelor ofera privelisti nemaipomenite spre zonele verzi ale orasului.

Ca orice ansamblu de rezidential care se respecta, este organizat ca un teritoriu privat, inchis si supravegheat. Toate caile de acces in imobile, cum ar fi intrarea in parcarea subterana, intrarile in scarile de la sol si cele directe din parcajul subteran sunt controlate prin sisteme electronice de siguranta. Complexul mai ofera si spatii de depozitare tip boxe si spatii comerciale la parter (cabinet medical, supermarket, cafenea).

Apartamentele sunt disponibile atat pentru vanzare, la preturi rezonabile, dar si pentru inchiriere, preturile chiriilor pentru apartamentele cu 2 si 3 camere fiind de 250, respectiv 300 euro/luna.

Vizionare placuta ! (click aici)

-0001-11-30 00:00:00
1769 vizualizari
Autor: Vlad Enea

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi Buftea, case noi Buftea, Conacul Castanilor,


Mai citeste si:

Despre Iasi, cu Placere

Capitala Moldovei a avut parte in ultimii cinci ani de o revigorare in ansamblu, ca urmare a investitiilor masive in infrastructura si, implicit, a remodelarii zonei centrale. 

 
Gradina Palatului Culturii din Iasi a prins viata odata cu reamenaja
-0001-11-30 00:00:00
2788 vizualizari

ILIOARA RESIDENCE - aproape complet ridicat la rosu

Constructia ILIOARA RESIDENCE a inceput in prima luna a acestui an, iar in momentul de fata se apropie de inchiderea fatade

-0001-11-30 00:00:00
2399 vizualizari

APARTAMENTE NOI PIATA SUDULUI - SUN PLAZA RESIDENCE

-0001-11-30 00:00:00
2483 vizualizari

Partenerii nostri