Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

CEA MAI BUNA CALITATE, LA CEL MAI MIC PRET

CEA MAI BUNA CALITATE, LA CEL MAI MIC PRET

In acest inceput de an, fluxul de persoane interesate de Pacii Residence a fost extrem de ridicat, ca drept dovada, in ultimele doua saptamani inca cinci apartamente si-au gasit cumparatori.

In acest moment, dezvoltarea cuprinde doua imobile, unul terminat si vandut aproape in intregime (mai sunt disponibile doar cateva apartamente cu 3 camere) , iar celalalt fiind foarte aproape de finalizare si deja rezervat in proportie de aproximativ 40% de persoanele care cunosc cu adevarat avantajele pe care le ofera zona in care sunt amplasate imobilele si cauta sa achizitioneze apartamente noi in bucuresti.

Imediat dupa finalizarea celui de-al doilea bloc, dezvoltatorul va incepe lucrarile si pentru cea de-a treia cladire, lucru care demonstreaza faptul ca nu se va opri aici, si va dezvolta foarte mult zona din punct de vedere imobiliar.

Pentru informatii legate de avantajele pe care le ofera acest ansamblu, puteti citi si acest articol, iar pentru informatii despre pret, suprafete, detalii tehnice, chiar si fotografiii din apartamente, va invit sa accesati pagina proiectului Pacii Residence.

 

 

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

-0001-11-30 00:00:00
3175 vizualizari
Autor: Vlad Enea

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, apartamente noi militari, garsoniere noi bucuresti, garsoniere noi militari, apartamente noi pacii, garsoniere noi pacii, apartamente noi 2 camere, apartamente noi 3 camere, apartametne noi, project expo, tni, timon, targul


Mai citeste si:

Apartamente de vanzare Bucuresti - Militari Residential

Militari Residential este un bloc nou, de 6 nivele, cu apartamente noi de tip DUPLEX la ultinul etaj. Imobilul este situat la numai 10 minute de mers pe jos fata de gura de METROU Pacii si 1 minut de Bu

-0001-11-30 00:00:00
2183 vizualizari

Excelenta ...

    ... poate fi intalnita in putine locuri din Bucuresti. Nu pentru ca nu ar fi capitala un oras excelent, prin excelenta, ci pentru ca putini sunt oamenii care au cultura bunului gust. Aici spatiile sunt largi, finisajele alese, imprejurimile pline de verdeata, oamenii culti si serviciile de calitate.

-0001-11-30 00:00:00
2043 vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Partenerii nostri