Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Apartamente noi de peste 8,5 mil Euro in Centrul Bucurestiului

Apartamente noi de peste 8,5 mil Euro in Centrul Bucurestiului

 

 

 

 

 

 

 

 

Cel mai amplu proiect rezidential din zona Centrala va cuprinde 170 de unitati locative iar investitia va depasi 8,5 milioane de euro.

Apartamentele noi excelent compartimentate, finisajele de exceptie si pozitionarea celor doua imobile in raport cu principalele puncte de interes din zona (statia de metrou Timpuri Noi, Parcul Tineretului si, in scurt timp, centrul de afaceri Timpuri Noi Square si Piata Unirii) reprezinta suficiente motive pentru a achizitiona apartamente in Nerva Residential .

Sondajul efectuat in primele doua luni ale acestui an, in randul persoanelor care au semnat deja un antecontract pentru aceasta locatie, evidentiaza apetitul oamenilor cu afaceri profitabile de a investi sume importante de bani in piata imobiliara rezidentiala ca efect al aparitiei de noi centre de afaceri in zona centrala si semicentrala (Timpuri Noi Square, Afi Palace Cotroceni, Stefan cel Mare si The Bridge, ultimele doua apartinand grupului Forte Partners). Indiferent de destinatia pe care o va apartamentul (locuinta sau birou propriu sau de inchiriat), avand in vedere dezvoltarea la nivel general a zonei Nerva Traian - Timpuri Noi - Unirii, achizitia va fi una profitabila.

Preturile sunt pe masura asteptarilor celor mai pretentiosi clienti  (Lista de Preturi si Planurile apartamentelor - aici ! ).

Asadar cele doua blocuri elegante cu doua niveluri de parcare subterana si curte interioara ( 2S+P+9 ) frumos structurate,  vor gazdui peste 16 modele de apartamente (studio, 2 camere, 3 camere si 4 camere), excelent compartimentate, decomandate, cu suprafete generoase, beneficiind de amenajari si finisaje de o foarte buna calitate.

Rezervarea apartamentelor a inceput !  Grabeste-te pentru ca acum poti alege  ( click aici ) ! 

 

 

-0001-11-30 00:00:00
3886 vizualizari
Autor: Ciprian Andrei Hogas

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, apartamente noi Tineretului,Nerva Traian, Timpuri Noi, targul imobiliar, TNI, prima casa, pretul apartamentelor, euro, leu, consultanta financiara, case noi bucuresti, oferte speciale


Mai citeste si:

SUPER OFERTELE toamnei la PROJECT EXPO

Primul targ imobiliar al toamnei a inceput. Mai sunt doar doua zile in care puteti studia piata in cadrul targului PROJECT EXPO, ce se desfasoara la Sala Palatului.

Va asteptam cu oferte greu de refuzat astazi intre orele 10:00 si 18:00 si ma

-0001-11-30 00:00:00
3785 vizualizari

OFERTA DE CRACIUN 3 CAMERE LA 46000 EURO

 

SUPER OFERTA DE CRACIUN !!!

 

2 APARTAMENTE, CATE UNUL DIN FIECARE TIP SITUATE LA ETAJELE 1 SI 2, AU UN PRET PROMOTIONAL DE :

-0001-11-30 00:00:00
3461 vizualizari

INCEPETI PRIMAVARA INTR-O NOUA LOCUINTA

Anul 2014 a inceput promitator, cel putin din punct de vedere al dezvoltarii imobiliare, astfel ca asistam la o “dezmortire” usoara a pietei la nivelul preturilor, dar si din punct de vedere al numarului de imobile noi care tot “rasar” in toate zonele Bucurestiului.

Astfel, cei care opteaza pentru achizitionar

-0001-11-30 00:00:00
2558 vizualizari

Partenerii nostri