Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

A inceput Targul National Imobiliar

A inceput Targul National Imobiliar

La Palatul Parlamentului, in perioada 19-21 mai a.c, are loc TARGUL NATIONAL IMOBILIAR. ACCESUL SE FACE IN BAZA CODULUI QR GENERAT DE APLICATIA TNI CE POATE FI DESCARCTA DIN APP STORE SAU MAGAZIN PLAY.

Fiind un eveniment complex, TNI reuneste in fiecare an companii care graviteaza in jurul fenomenului imobiliar : dezvoltatori imobiliari, agentii imobiliare, banci si brokeri de credite, companii de arhitectura, de dezvoltare a parcurilor fotovoltaice, furnizori de materiale prefabricate sau de solutii pentru amenajarea spatiilor interioare.

La aceasta editie agentiile si dezvoltatorii vin cu OFERTE SPECIALE.

HOGAS Consultanta si Dezvoltare, prin platforma Apartamente-Case-Bucuresti.ro ofera posibilitatea Dezvoltatorilor si Agentiilor Imobiliare de a isi incarca oferta : ansambluri rezidentiale si anunturi imobiliare.

Proprietarii persoane fizice au si ei posibilitatea de a isi vinde sau inchiria proprietatea prin intermediul Apartamente-Case-Bucuresti.ro .

De asemenea, pot fi incarcate anunturi cu cereri de oferta. Practic, toti cei interesati sa cumpere sau sa inchirieze pot posta un anunt in care sa detalieze solicitarea lor (criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca locuinta pe care si-o doresc). Acele cereri vor putea fi analizate de catre dezvoltatori si agentiile partenere si astfel drumul catre noua locuinta va fi mult mai scurt.

Va asteptam la Targul National Imobiliar !


 

-0001-11-30 00:00:00
132 vizualizari
Autor: Andrei HOGAS

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

EVO Residence Bucuresti Nord, vata minerala bazaltica, dormitor, living, bucatarie, banda led


Mai citeste si:

Apartamente noi de peste 8,5 mil Euro in Centrul Bucurestiului

-0001-11-30 00:00:00
3886 vizualizari

Surprize pentru vizitatorii TNI, Premiul cel mare: TEREN GRATUIT

 

Vizitatorii editiei TNI “CASA TA si TOTUL PENTRU EA”  sunt premiati inca de la intrarea in Palatul Parlamentului cu peste 50 de publicatii imobiliare gratuite si inscriere gratuita la tombolele organizate in perioada evenimentului. Companiile si partenerii media au pregatit de

-0001-11-30 00:00:00
2592 vizualizari

NOU - MILITARI RESIDENTIAL PACII

MILITARI RESIDENTIAL este cel mai nou proiect al dezvoltatorului proiectelor MI
-0001-11-30 00:00:00
2769 vizualizari

Partenerii nostri