Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Un Proiect imobiliar Exceptional - EVO Residence Central

Un Proiect imobiliar Exceptional - EVO Residence Central

Extraordinar de bine amplasat, EVO Residence CENTRAL ofera pietei imobiliare alternativa potrivita pentru companiile care doresc sa investeasca in domeniul SERVICIILOR MEDICALE, DE STOMATOLOGIE, DE CONSULTANTA, DE RELAXARE sau in cel al INCHIRIERII apartamentelor in regim hotelier.

Spatiul interior de 80 mp utili este compartimentat, conform proiectului, astfel : living, doua dormitoare, doua bai si o bucatarie. Acestor spatii li se adauga terase cu suprafata de 21 mp.

Un element distinct si un plus de confort, in acelasi timp, este faptul ca accesul in fiecare apartament se poate face si direct cu liftul.

Pentru companiile medicale, interesate sa isi dezvolte reteaua de policlinici, spatiile sunt versatile si permit alocarea unui intreg etaj pentru fiecare tip de consultatie / interventie.

Casele de avocatura au prilejul de a si amenaja un sediu impunator la cateva minute de catre Tribunalul Bucuresti.

In regim hotelier, cele 6 apartamente, fiecare cu doua dormitoare, pot aduce in conturile investitorilor venituri de aproximativ 600 euro in fiecare zi. Avand in vedere ca media lunara a numarului de zile in care apartamentele pot fi ocupate este de 20, pentru inchirierea celor 6 apartamente valoarea lunara ce poate fi incasata este de aproximativ 12000 euro.

Apartamentul de la etajul al saselea dispune de o terasa pe care se pot organiza receptii si petreceri private.

Achizitia cladirii, in care sunt situate cele 6 apartamente, va scoate din buzunarele investitorilor suma de 1,8 milioane de euro iar amortizarea se va realiza in aproximativ 150 de luni (12 ani si 6 luni).

Cladirea dispune la parter de suficient spatiu pentru a organiza un spatiu de relaxare si comunicare / sala de sedinte.

Locurile de parcare din garaj dispun de un sistem supraetajat iar curtea poate servi ca si spatiu pentru o parcare cu durata scurta.

Un detaliu care face diferenta si aduce un plus de confort este faptul ca accesul in interiorul fiecarui apartament se poate realiza si cu ascensorul.

Analizeaza proiectul si trimite propunerea de achizitie - vezi aici detalii !


2024-01-30 14:32:41
vizualizari
Autor: Andrei HOGAS

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

EVO Residence, Central, pietei imobiliare, bine amplasat


Mai citeste si:

Progresului Residence Apartament de tip Penthouse

La ultimul nivel al imobilului proaspat finalizat, Progresului Residence se afla un apartamant nou tip penthouse, avand o suprafata utila de 101.79 mp si o terasa sa de 253 mp.<

-0001-11-30 00:00:00
4474 vizualizari

SUPER OFERTELE LUNII APRILIE

La jumatatea lunii aprilie a.c. bilantul vanzarilor imobiliare este incurajator pentru dezvoltatorii din Capitala in ciuda faptului ca "Prima Casa" a dat semne de oboseala dupa cinci ani de activitate in plin.

Acest ritm sustinut este influentat in mod direct de anunturile bancilor cu privire la disponibili

-0001-11-30 00:00:00
4838 vizualizari

Au stat la coada pentru apartamentul lor

Duminica, 27 mai 2012, sute de oameni au stat la coada pentru a intra in Sala Unirea a Palatului Parlamentului. Era in desfasurare TARGUL NATIONAL IMOBILIAR.

Anunturile facute in piata de catre oficialii bancilor inscrise in programul Prima Casa 4, cu referire la apropierea momentului in care se vor termina fondurile

-0001-11-30 00:00:00
2365 vizualizari

Partenerii nostri