Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

SE CONSTRUIESC NOI CASE IN CARTIERELE BUCURESTENE

SE CONSTRUIESC NOI CASE IN CARTIERELE BUCURESTENE

NOI CASE DE VANZARE  (vezi aici exemple) se construiesc in Bucuresti si in toate localitatile din jur. Multe dintre aceste localitati pot fi considerate mai degraba cartiere ale capitalei, daca luam in considerare faptul ca, in multe cazuri, deja nu mai exista o delimitare fizica (suprafete mari de teren fara constructii). 

Un exemplu elocvent il reprezinta orasul Popesti-Leordeni. Aici a inceput constructia unui proiect rezidential de CASE care va fi dat in folosinta la finalul lunii mai a anului 2021. Asadar, din vara anului urmator, una dintre aceste cse poate deveni caminul familiei tale. Te invitam sa le studiezi atent si sa vizitezi santierul -  programeaza o vizionare !.

Un alt exemplu similar il reprezinta orasul Bragadiru. Aceasta localitate are cea mai mare rata de dezvoltare imobiliara, in comparatie cu alte localitati aflate in jurul capitalei. Din cele patru zone rezidentiale existente in acest moment, trei sunt aparute dupa anul 2005. Zona Independentei (se invecineaza la est cu sectorul 5 al capitalei) este situata in dreapta soselei Alexandria (pe sensul de intrare in Bucuresti), zona Cristalului este pe partea opusa a soselei amintite iar zona Prelungirea Ghencea este vecina cu sectoarele 6 (de care este despartit prin soseaua cu acelasi nume) si 5 ale Bucurestiului.

Bragadiru a reprezentat alegerea potrivita in ultimii 15 ani deoarece casele construite au avut mereu preturi accesibile iar accesul in Bucuresti a fost intotdeuna foarte facil. In orele de varf ale traficului, distanta de 10 km pana in centrul capitalei, poate fi parcursa in maxim 40 de minute. 

Aici, ca si in alte zone cu puternica dezvoltare imobiliara, oferta este destul de variata. Preturile reflecta pozitionarea in cadrul cartierului, suprafata terenului si a locuintei si, mai ales, calitatea materialelor de constructie si finisare.

Pot face diferenta, intre o casa mai ieftina si una mai scumpa, sistemul de termoizolare (polistiren vs vata minerala bazaltica / ziduri de 50 cm), profilul ferestrelor (pvc, feronerie si garnituri slabe dpdv calitativ vs de calitate ) si panoul de sticla (cu doua sau trei foi), usa principala de acces (de tabla fara izolatie (la un pret aproximativ de 500 de lei) vs usa metalica cu multiple sisteme antiefractie, vopsita in camp electrostatic etc (la un pret aproximativ de 5000 lei)), instalatia electrica si aparatele aferente s.a.m.d. In final, pretul pentru aceeasi suprafata construita poate varia intre 80000 euro si 120000 euro iar proverbul care se potriveste acestei situatii este urmatorul : "Nu exista Ieftin si Bun !" . 

Va invitam sa analizati obiectiv avantajele pe care le ofera casele pe care le regasiti sub denumirea EVO Residence si, daca aveti si alte propuneri, constructia se poate realiza si in baza unei comenzi (vezi aici Galeria Foto). 

-0001-11-30 00:00:00
2225 vizualizari
Autor: Andrei Hogas

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

case noi de vanzare, Bragadiru, Prelungirea Ghencea, o casa mai ieftina, preturi accesibile, puternica dezvoltare imobiliara


Mai citeste si:

Ultimele 7 apartamente noi Militari Residential

Imobilul nostru MILITARI RESIDENTIAL se aproprie cu pasi rapizi de finalizare, dar in acelasi timp disponibilitatiile devin din ce in ce mai limitate.

In momentul de fata mai avem decat 7 unitati

-0001-11-30 00:00:00
2751 vizualizari

DELEA VECHE RESIDENCE - ULTIMELE APARTAMENTE DISPONIBILE

DELEA VECHE RESIDENCE este un proiect situat intr-o zona semicentrala a Bucurestiului. 

Imobilul este inca in faza de constructie, insa din punct de vedere al disponibilitatilor au mai ramas doar 6 apartamente cu 2 camere si un apartament cu 3 camere

Daca sunteti in cautarea unu

-0001-11-30 00:00:00
3305 vizualizari

De Black Friday - Investitia Ideala sau Caminul Perfect

 
Ofertele acestui final de an, de Black Friday, sunt pe masura asteptarilor tinerilor care in aceasta toamna au facut pasul spre viata de familie.
 
-0001-11-30 00:00:00
3736 vizualizari

Partenerii nostri