Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

La ARENA RESIDENCE III inca mai sunt garsoniere disponibile

La ARENA RESIDENCE III inca mai sunt garsoniere disponibile

ARENA RESIDENCE III este proiectul rezidential in care merita sa faci o achizitie in acest moment. Balcoanele sunt de tip LOGIE, fapt ce reprezinta un avantaj in utilizarea acestuia ca si spatiu de relaxare sau depozitare temporara.

Sunt disponibile 5 gatsoniere iar pretul afisat contine TVA de 9%. Amortizarea unei astfel de locuinte, avand in vedere pretul oferit pentru inchirierea unei garsoniere in zona Prelungirea Ghencea, se realizeaza intr-un termen mediu de 13 ani.

Prin comparatie, un apartament cu doua camere se amortizeaza intr-o perioada medie de 15 ani.

Mai trebuie mentionat faptul ca numarul unitatilor locative in imobilele nou construite este foarte mic iar cererea depaseste oferta.

Asadar, daca dispuneti de resurse financiare pastrate in depozite sau in alte forme de economisire cu randament scazut, este momentul sa va indreptati atentia catre acest proiect rezidential deoarece reprezinta una dintre cele mai bune optiuni de investitie imobiliara din zona care cuprinde cartierele Drumul Taberei (Valea Oltului), Brancusi si Prelungirea Ghencea.

Completeaza formularul de contact si programeaza o vizionare !

2024-04-23 06:37:03
170 vizualizari
Autor: Andrei HOGAS

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

drumul taberei, valea oltului, raul doamnei, metrou, garsoniera, arena residence, proiect rezidential, prelungirea ghencea , apartamente cu doua camere, finisaje de calitate,


Mai citeste si:

CEL MAI BINE VANDUT PROIECT SEMICENTRAL

MIHAI BRAVU RESIDENCE 2 este cu siguranta cel mai bun proiect al sfarsitului de an 2013, dar si al inceputului noului an 2014.
 
I
-0001-11-30 00:00:00
1643 vizualizari

Schimba vechiul apartament cu o Casa la EVO Residence

 

A venit momentul sa ii oferi familiei tale confortul pe l-ati visat mereu. Iti doresti Camere mari, o bucatarie incapatoare, curte spatioasa si liniste. Pe toate, le gasesti la EVO Residence

-0001-11-30 00:00:00
2979 vizualizari

Excelenta te copleseste . . .

. . .  intr-un mediu cu totul deosebit. Spatiile mai mult decat generoase, efortul depus pentru realizarea unor finisaje de calitate exceptionala cu materiale care se incadreaza cel putin in aceeasi nota laudativa si, nu in ultimul rand, pozitionarea imobilelor in planul zonei pot conferi cu usurinta proiectului rezidential Domenii Park R

-0001-11-30 00:00:00
1449 vizualizari

Partenerii nostri