Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Investeste inteligent in Bucuresti - Zona 13 Septembrie

Investeste inteligent in Bucuresti - Zona 13 Septembrie

Cea mai noua si mai mare catedrala din Europa se construieste in Bucuresti.

Catedrala Mantuirii Neamului va fi suficient de incapatoare pentru a gazdui cateva sute de credinciosi care vor asista la slujbele pline de har ale Sfintilor Parinti. Aceste nesfarsite izvoare de intelepciune vor atrage zeci si sute de mii de turisti ecumenici. Se vor stradui sa nu rateze nici una dintre Sfintele Racle si isi vor organiza in asa fel sederea in capitala incat sa ajunga in cel mai scurt timp in fata altarului celei mai frumoase, stralucitoare si impunatoare catedrale ale Europei Crestin Ortodoxe.

Privind cu obiectivitate aceasta oportunitate pe care doar credinta din Dumnezeu o poate oferi, nu putem exclude din planurile noastre investitionale achizitionarea unor superbe apartamente de la a caror fereastra poti admira, cu ocazia fiecarui rasarit, cea mai inalta turla a celui mai impunator lacas de cult ortodox din Romania.

Ultimele 9 apartamente, fiecare cu cate doua dormitoare (fiecare dormitor cu baie proprie), iti vor scoate din buzunar intre 190000 euro si 1,8 milioane de euro. Depinde de cat de mult iti doresti sa investesti.

Faptul ca fiecare dormitor dispune de baie proprie, este un foarte mare avantaj deoarece fiecare apartament poate gazdui simultan doua familii venite in pelerinaj in Capitala Gradinii Maicii Domnului, dupa cum era laudata Romania de catre Papa Ioan Paul al doilea.

Asadar, va invitam sa vizitati cele mai frumoase si potrivite apartamente, cele mai bine pozitionate si cu calitativ finisate imobile din zona semicentrala a Bucurestiului.

2023-11-08 11:00:42
vizualizari
Autor: Andrei HOGAS

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

turism ecumenic, catedrala mantuirii neamului


Mai citeste si:

CAMPANIE PENTRU PITICI

In acest an ne-am propus sa punem bazele unei campanii umanitare pentru cei care, intr-o zi, vor oferi la randul lor dragoste neconditionata.

Ne propunem sa fim puntea dintre oamenii cu stare si "piticii" care au nevoie de buna-stare. 

"Din Dragoste pentru Pitici" dorim sa adun

-0001-11-30 00:00:00
1789 vizualizari

Apartamente de vanzare Tineretului

Toate proiectele rezidentiale reprezinta constructii noi unde puteti gasi diferite tipuri de apartamente noi disponibile:

 

  • Garsoniere de vanzare Tineretului 

  • Apartamente de vanzare Tineretului 2 camere 

  • Apartamente de vanzare Tineretului 3 came

-0001-11-30 00:00:00
3705 vizualizari

Partenerii nostri