Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Corbeanca este in topul preferintelor

Corbeanca este in topul preferintelor

Casele noi din Corbeanca , construite in ultimii 10 ani, impresioneaza prin varietatea arhitecturala si finisarile executate cu bun gust.

Calitatea materialelor, aflate pe piata de profil, s-a imbunatatit permanent si acest fapt este vizibil in calitatea constructiilor realizate.

Si spatiile interioare au cunoscut imbunatatiri din punct de vedere arhitectural. Sunt la mare cautare casele care dispun de dormitoare matrimoniale care au acces direct in dressing-uri generoase care gazduiesc garderobele variante ale familiilor care sunt implicate in mediul de afaceri sinu numai.

Curtile sunt de asemenea generoase. Unele case dispun de piscina permanenta si de terenuri de tenis, baschet sau mini-fotbal.

Termoizolarea este una performanta din punct de vedere al transferului termic iar incalzirea spatiilor este, de cele mai multe ori, realizata prin pardoseala. Incalzirea in pardoseala ofera un confort termic deosebit si un consum redus de energie / gaz.

Viziteaza cel mai nou proiect rezidential din Corbeanca, cumpara si bucura-te de o viata linistita alturi de familia ta.

2023-11-04 07:31:58
1119 vizualizari
Autor: Andrei HOGAS

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

casa individuala, de vanzare, case noi Corbeanca, incalzire in pardoseala, transfer termic, curte generoasa, piscina proprie,


Mai citeste si:

Primul targ imobiliar al anului, Project Expo, un start de succes

 

Peste 7.000 de vizitatori, 25 de precontracte incheiate, 7 contracte de vanzare-cumparare, 30 de rezervari si 563 de vizionari. Sunt doar cateva dintre cifrele care au marcat cele trei zile de desfasurare ale Targului Imobiliar PROJECT EXPO, care a avut loc la Sala Palatului, intre 18 si 20 martie.

-0001-11-30 00:00:00
1514 vizualizari

Targul Imobiliar PROJECT EXPO inchide anul 2013 cu oferte aniversare la locuinte


15-17 noiembrie, Sala Palatului

Ultima editie PROJECT EXPO din acest an nu va fi doar un eveniment imobiliar, ci si aniversarea editiei cu numarul 25. Astfel incat toti vizitatorii se vor bucura de oferte speciale si discouturi semnificative de pret. Nu in ultimul rand, Targul I

-0001-11-30 00:00:00
1037 vizualizari

CASA TA si TOTUL pentru EA

 

La opt ani de la organizarea primului eveniment imobiliar din Romania, echipa BDOBC are placerea de a va invita la cea de-a XIIIa editie a Targului National Imobiliar (TNI), ocazie cu care se implementeaza un nou concept de targ: un “show” de mari proportii intitulat&n

-0001-11-30 00:00:00
3367 vizualizari

Partenerii nostri