Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Corbeanca este in topul preferintelor

Corbeanca este in topul preferintelor

Casele noi din Corbeanca , construite in ultimii 10 ani, impresioneaza prin varietatea arhitecturala si finisarile executate cu bun gust.

Calitatea materialelor, aflate pe piata de profil, s-a imbunatatit permanent si acest fapt este vizibil in calitatea constructiilor realizate.

Si spatiile interioare au cunoscut imbunatatiri din punct de vedere arhitectural. Sunt la mare cautare casele care dispun de dormitoare matrimoniale care au acces direct in dressing-uri generoase care gazduiesc garderobele variante ale familiilor care sunt implicate in mediul de afaceri sinu numai.

Curtile sunt de asemenea generoase. Unele case dispun de piscina permanenta si de terenuri de tenis, baschet sau mini-fotbal.

Termoizolarea este una performanta din punct de vedere al transferului termic iar incalzirea spatiilor este, de cele mai multe ori, realizata prin pardoseala. Incalzirea in pardoseala ofera un confort termic deosebit si un consum redus de energie / gaz.

Viziteaza cel mai nou proiect rezidential din Corbeanca, cumpara si bucura-te de o viata linistita alturi de familia ta.

2023-11-04 07:31:58
vizualizari
Autor: Andrei HOGAS

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

casa individuala, de vanzare, case noi Corbeanca, incalzire in pardoseala, transfer termic, curte generoasa, piscina proprie,


Mai citeste si:

Targul Imobiliar PROJECT EXPO isi deschide portile in perioada 01-03 iulie, in parcarea centrala din Piata Victoriei.

 

Si anul acesta pastram traditia si deschidem sezonul targurilor imobiliare cu o editie speciala in luna martie. Atat evenimentul din luna iulie, cat si urmatoarele doua editii ale Targului Imobiliar PROJECT EXPO se desfasoara intr-un pavilion expozition

-0001-11-30 00:00:00
4554 vizualizari

La EVO NORD au inceput lucrarile de constructie

EVO Residence Bucuresti NORD este un proiect rezidential cu DOAR 6 apartamente. Mai sunt DISPONIBILE 3 unitati, toate cu doua camere, care se pot preda in diferite stadii de finisare (gri / alb / la cheie) -

-0001-11-30 00:00:00
2211 vizualizari

Preturi Promotionale la PERFECT RESIDENCE 1

Din cele 30 de apartamente, mai sunt disponibile doar 20. Estimam ca pana la finalul lunii decembrie gradul de ocupare va fi de 70%. Integral se va vinde pana la finalul lunii martie 2018.

Preturile actuale se vor pastra pana la momentul in care se vor antecontracta 15 apartamente

-0001-11-30 00:00:00
4525 vizualizari

Partenerii nostri