Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Constructia caselor din VALENTINE RESIDENCE a ajuns la o noua etapa

Constructia caselor din VALENTINE RESIDENCE a ajuns la o noua etapa

VALENTINE RESIDENCE este proiectul rezidential de case situat in sectorul 5 al capitalei si la doar doua statii de autobus de statia de metrou Raul Doamnei.

Cele 12 case, grupate cate 6, sunt in stadii diferite de constructie.

T1. Grupul de case din tronsonul 1 este cel mai avansat. Terasa comuna a fost hidroizolata iar la interior au fost montate instalatiile electrice, sanitare, de alimentare cu apa si de incalzire in pardoseala. Turnarea sapelor se va finaliza la sfarsitul saptamanii urmatoare.

Finisarea interioarelor va incepe in jurul datei de 1 iunie, timp in care se vor finaliza doua etape importante : finalizarea tuturor lucrarilor de hidroizolare si de finisare a fatadei.

T2. Al doilea tronson de case este pregatit pentru montarea instalatiilor si va ajunge in la stadiul actual al primului tronson in jurul datei de 01.07.2024.

Fiecare locuinta va dispune de doua locuri de parcare iar accesul in curtea comuna va fi limitat prin montarea unor porti automatizate.

Complexul va dispune, de asemenea, de un loc de joaca comun.

Va asteptam la vizionare ! - 0741.08.53.08 andrei@hogas.ro

2024-04-22 08:26:32
127 vizualizari
Autor: Andrei HOGAS

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

Valentine Residence, metrou Raul Doamnei, incalzire in pardoseala, finisaje interioare,


Mai citeste si:

An nou, apartament nou...

..dar cand sunt atatea variante, pe care sa mizezi? La aceasta intrebare, echipa Divers Grup vine in intampinarea dumneavoastra cu cel mai nou proiect rezidential, marca

-0001-11-30 00:00:00
1432 vizualizari

Ultimele 3 apartamente ...

... din SEBASTIAN RESIDENCE isi vor gasi cumparatorii in cel mult o saptamana.

     Este vorba despre un apartament de 2 camere, complet decomandat cu o suprafata totala de 62,7 mp.  Orientat catre Sud, apartamentul beneficiaza tot timpul zilei de foarte multa lumina.

  &n

-0001-11-30 00:00:00
1605 vizualizari

CEL MAI BUN PRET DIN CENTRUL CAPITALEI LA TARGUL NATIONAL IMOBILIAR

Daca esti in cautare de apartamente noi in centrul Bucurestiului, atunci LIBERTATII RESIDENCE este locul potrivit. Mai central de atat nu se poate, daca vorbim de imobile noi in zona Unirii. Imediat cum urci de la Piata Unirii pe Bulevardul Regina Maria si treci de Mitropolia Romana, pe partea

-0001-11-30 00:00:00
2069 vizualizari

Partenerii nostri