Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

2023-09-19 07:55:53
vizualizari
Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiunea de a iti adauga cererea ta.

Aceasta va fi analizata de catre companiile de consultanta imobiliara, de catre dezvoltatori sau de catre alte persoane fizice in al caror portofoliu se regaseste o proprietate ale carei caracteristici coincid cu cele mentionate in cerere.

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este platforma imobiliara care pune in contact, in mod direct, Cererea cu Oferta. Proprietarii ofertelor de vanzare sau inchiriere isi vor gasi mult mai rapid potentialii cumparatori sau chiriasi.

Creaza-ti cont acum si Incarca Cererea sau Oferta !

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

cerere, companie de consultanta imobiliara, cumparatori, dezvoltator imobiliar, inchiriere, oferta, portofoliu, proprietar, vanzare


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri