Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

A inceput Targul National Imobiliar

A inceput Targul National Imobiliar

La Palatul Parlamentului, in perioada 19-21 mai a.c, are loc TARGUL NATIONAL IMOBILIAR. ACCESUL SE FACE IN BAZA CODULUI QR GENERAT DE APLICATIA TNI CE POATE FI DESCARCTA DIN APP STORE SAU MAGAZIN PLAY.

Fiind un eveniment complex, TNI reuneste in fiecare an companii care graviteaza in jurul fenomenului imobiliar : dezvoltatori imobiliari, agentii imobiliare, banci si brokeri de credite, companii de arhitectura, de dezvoltare a parcurilor fotovoltaice, furnizori de materiale prefabricate sau de solutii pentru amenajarea spatiilor interioare.

La aceasta editie agentiile si dezvoltatorii vin cu OFERTE SPECIALE.

HOGAS Consultanta si Dezvoltare, prin platforma Apartamente-Case-Bucuresti.ro ofera posibilitatea Dezvoltatorilor si Agentiilor Imobiliare de a isi incarca oferta : ansambluri rezidentiale si anunturi imobiliare.

Proprietarii persoane fizice au si ei posibilitatea de a isi vinde sau inchiria proprietatea prin intermediul Apartamente-Case-Bucuresti.ro .

De asemenea, pot fi incarcate anunturi cu cereri de oferta. Practic, toti cei interesati sa cumpere sau sa inchirieze pot posta un anunt in care sa detalieze solicitarea lor (criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca locuinta pe care si-o doresc). Acele cereri vor putea fi analizate de catre dezvoltatori si agentiile partenere si astfel drumul catre noua locuinta va fi mult mai scurt.

Va asteptam la Targul National Imobiliar !


 

-0001-11-30 00:00:00
2350 vizualizari
Autor: Andrei HOGAS

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

EVO Residence Bucuresti Nord, vata minerala bazaltica, dormitor, living, bucatarie, banda led


Mai citeste si:

APARTAMENTE NOI COMPLET MOBILATE

SUN RESIDENCE 4 incepe anul in Topul BEST DEAL-urilor !

Ansamblul nou este compus din 4 apartamente de 2 camere, respectiv 4 apartamente de 3 camere, oferind astf
-0001-11-30 00:00:00
1532 vizualizari

National Magazin sustine Familiile Tinere

" Pot picta 24 de ore fara oprire si niciodata nu plec de la o lucrare pana nu termin intreaga poveste. Poate dura si doua saptamani si in tot acest timp nu plec de langa lucrarea mea. Dorm maxim doua ore pe noapte si, chiar si atunci cand dorm, ma gandesc la ceea ce vreau sa transmita povestea mea iar daca-mi vine vreo idee ma ridic si p

-0001-11-30 00:00:00
2908 vizualizari

O Zona in Puternica Dezvoltare - Rahova

Situat in zona de sud-vest a capitalei, RAHOVA RESIDENCE (click aici) este ideal pentru cei ce cauta un bloc de garsoniere si apartamente noi

-0001-11-30 00:00:00
1654 vizualizari

Partenerii nostri