Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Primul targ imobiliar al anului, Project Expo, un start de succes

Primul targ imobiliar al anului, Project Expo, un start de succes

 

Peste 7.000 de vizitatori, 25 de precontracte incheiate, 7 contracte de vanzare-cumparare, 30 de rezervari si 563 de vizionari. Sunt doar cateva dintre cifrele care au marcat cele trei zile de desfasurare ale Targului Imobiliar PROJECT EXPO, care a avut loc la Sala Palatului, intre 18 si 20 martie.

 

 

Si acesta era doar inceputul. Cei mai multi dintre expozantii prezenti la targ au programat alte cateva sute de vizionari in perioada imediat urmatoare si au avut vanzari semnificative. “Vineri dimineata mai aveam 25 de apartamente libere, am vandut deja 5, iar in perioada imediat urmatoare avem programate intalniri pentru tranzactionarea celorlalte, ca urmare a contactelor stabilite pe perioada targului. Suntem siguri ca o sa le vindem pe toate”, spunea, cu cateva ore inainte de inchiderea targului, Lacramioara Munteanu, consilier vanzari Metropolitan Residence. La fel de optimisti sunt si reprezentantii companiei Premier Service, care au facut 7 precontracte si contracte de vanzare-cumparare. “Am dat peste 4.000 de pliante cu oferte si am mers la 30 de vizionari in doua zile. Unul dintre clienti a semnat pe loc si a platit cu banii jos. Mai mult de atat, una dintre cladirile la care abia am inceput constructia, Lucky Residence, a fost déjà vanduta in proportie de 20%” spune Giulio Angheloiu, manager al companiei. In fata fiecarui stand s-au oprit cel putin 1.500 de vizitatori, iar dovada sta numarul de pliante oferite si de contacte stabilite. Dar ceea ce este cu adevarat important este faptul ca marea majoritate a celor care au trecut pragul targului imobiliar sunt cu adevarat interesati de achzitia unei locuinte. “Gradul de interes a crescut semnificativ fata de anii trecuti. Saptamana viitoare urmeaza sa contactam peste 200 de potentiali clienti, iar pentru 10 am facut déjà oferte concrete. A fost un succes”, spune Alexandra Nicolaie, consultant vanzari Colina Marei, companie care dezvolta doua  complexuri rezidentiale, unul in Sinaia, si altul in Bucuresti. Iar interes a existat pentru ambele, atat pentru apartamentele de vacant, cat si pentru cele din Prelungirea Ghencea. De zeci de vizionari au avut parte si dezvoltatorii Imobil Apusului. “Aproximativ 70 de oameni au mers sa vada cladirea. Paznicul blocului si echipa de vanzari pur si simplu nu au facut fata valului de oameni care s-au napustut pe scari”, povesteste Magda Toader, consultant vanzari.

De aceeasi supriza a avut parte si Mioara Serban, consultant de vanzari al unei companii care dezvolta un bloc in zona Lujerului. “Numarul de vizionari a fost mult peste asteptari, astfel incat sambata dimineata am fost nevoiti sa mobilizam toata echipa pe santier, chiar si oamenii care nu au nicio legatura cu vanzarile”, povesteste ea. La finalul zilei de sambata si reprezentantii South Pacific erau chemasera “ajutoare”. “Am avut 30 de vizionari si discutii cu mai mult de 500 de persoane.

Interesant este ca a existat interes atat pentru locuintele ecologice din Avalon, care nu depasesc ca prêt 70.000 de euro, cat si pentru vilele din ansamblul Sidney, a caror valoare ajunge pana la 300.000 de euro”, spune Mona Ardeleanu, coordonator de PR al companiei.

 

Sumar Project Expo – editia 18-20 martie:

-         Peste 7.000 de vizitatori

-         31 de rezervari

-         25 de precontracte

-         7 contracte de vanzare-cumparare

-         563 de vizionari

-         Cea mai ieftina proprietate: garsoniera la 24.000 de euro, 25 metri patrato utili, situata in Popesti Leordeni

-         Cea mai scumpa proprietate: vila500.000 euro, Pipera-Tunari

-         Lansari: au fost anuntate inceperea constructiilor la 6 complexuri rezidentiale noi, in valoare totala de 25 milioane euro.

 

-0001-11-30 00:00:00
3244 vizualizari
Autor: Adina Patilea

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

targ imobiliar, sala palatului, sumar targ imobiliar


Mai citeste si:

EVO Residence - Case pentru Pretentiosi

 
 
EVO Residence este un proiect dezvoltat de catre Divers Grup, companie care, in cei 7 ani de viata, s
-0001-11-30 00:00:00
3927 vizualizari

Teatrul National Iasi, la fel ca acum 126 de ani

Cladirea Teatrului National “Vasile Alecsandri” din Iasi a fost inclusa, in 2006, in proiectul de Reabilitare a monumentelor istorice din Romania, finantat printr-un imprumut extern acordat Guvernului Romaniei de Banca de Dezvoltare a Consiliului European.

Toate elementele de arhitectura interioara au fos

-0001-11-30 00:00:00
3147 vizualizari

REDUCERE DE 30000 EURO

             20% REDUCERE

              Aceasta este oferta lunii Decembrie. 

              Apartamentul situa

-0001-11-30 00:00:00
5811 vizualizari

Partenerii nostri